ema51
Fanka BB :)
esiek - no mam nadzieję że fałszywy alarm - trochę za szybko by było...
zula - jak tam cukry??
ja już mam sporo zwiększoną dawkę insuliny na noc (w porównaniu z pierwszą), ale na szczęście w dzień jest nadal ok z tytułu samej diety i spacerów poposiłkowych... wczoraj wymierzyłam że robię jakieś 5,5 km spacerów z psiakiem codziennie
życzę miłego pochmurnego dnia
zula - jak tam cukry??
ja już mam sporo zwiększoną dawkę insuliny na noc (w porównaniu z pierwszą), ale na szczęście w dzień jest nadal ok z tytułu samej diety i spacerów poposiłkowych... wczoraj wymierzyłam że robię jakieś 5,5 km spacerów z psiakiem codziennie
życzę miłego pochmurnego dnia
. Nadal boli mnie krzyż ale troszkę mniej ale w nocy nie było nic po za tym a chyba gdyby coś to już powinno się zacząć, mam dziś wizytę u kosmetyczki i manicure
a potem to już mogę isć. Ale czuję ewidentnie za malutka zsunęła mi się niżej. Esiek mam nadzieję że to jeszcze nie to u Ciebie jeśli mogę poradzić to jedź do zdroji oni tam na tym teapie starają się to wszystkozatrzymać.
Jak pisana jest nam trójka to będzie trójka brzdąców, i po crio zostanie maluszek z nami, a jak nie to nie ale wrócić po niego wrócę za jakieś 2-3 lata bo tyle w programie rządkowy mam opłacone przechowywanie, później muszę już 300 zł rocznie płacić. ja jestem na 99% pewna, że nam naturalnie nie uda się więc nawet żadnych anty i zabezpieczeń nie stosujemy. Nie udało się po pierwszej ciąży przez 2 lata uzyskać naturalnie drugiej więc i po drugiej ciąży pewnie nie zaskoczy trzecia :-)