reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny, ja juz strasznie nie na bieżąco jestem- Filip zawładnął całkowicie moim światem i rozkładem dnia, jest przecudowny :tak: wchodzę dzis a tu takie wieści! Majka zaciskam kciuki &&&&&& już tak niedługo się spotkacie :))))))))

Jak ostatnio zaglądałam to Madzia pytałaś o szczepionkę i pokój w Zdrojach i pokój ilu osobowy. Jeśli chodzi o szczepionkę to my przywieźliśmy swoją, łatwo nie było, bo przeciez Filip wziął nas z zaskoczenia, ale M obdzwonił apteki w mieście i zdobył. Szczeczepionka nazywa się Engerix. Pokój na noc po CC miałam jednoosobowy, a rano już przenieśli mnie do dwuosobowego. Niestety nawet w jedynce nie pozwolili Mężowi ze mną zostać

Mam nadzieję mieć troszke więcej czasu i zaglądać do Was częściej Kochane. W tej chwili mam takiego świra na punkcie mojego Okruszka, że pochłania całą moja uwagę. Ale myślę o Was często i czekam na kolejne rozpakowania !!!!

Hej kochane ciezarowki i mamusie jejciu tak ciezko nadazyc za wami po narodzinach juniora... To prawda ze jak juz sie urodzi to brak czasu na wszystko;) u nas juz Kajtek skonczyl 5 tygodni a wydaje sie jakby byl z nami juz od zawsze. Karmie go dalej cyckiem troszke i butelka bo glodomorek z niego;)
Lenka - gratuluje mamuska i zdroweczka dla was obojga:)

Martaczi i Labo - czesto o was mysle ciesze sie ze u was wszystko w porzadku. Martaczi widzisz jak twoj synus pieknie urosl strasznie sie ciesze ze juz wszystko dobrze.

Majka powodzenia mam nadzieje ze juz niedlugo utulisz swoje
dzieciatko
Ciezaroweczki patrze na wasze suwaczki i nie moge uwierzyc ze tak szybko czas leci dopiero byl poczatek waszej ciazy a tu juz tuz tuz widze ze szykuje sie kolejne wielkie rozpakowanie - powodzenia na porodowkach a i spijcie poko mozecie bo juz niedlugo bedziecie marzyc o przespaniu calej nocy hihi ale jeden usmiech malenstwa i sen niepotrzebny hihi

Lenka dzięki za odpowiedź mi właśnie szczepionkę Engerix polecają i chyba też ją wezmę. Fajnie że u Was wszystko dobrze a Filipek się rozwija wierzę że pochłania całą Ciebie.
Majka jak tam u Ciebie, mam nadzieję że synek już blisko spotkania z mamusią albo już go tulisz. Bo ja czekam na koszulkę liderki ale liczę że długo u mnie nie zostanie.:-D

Madzia76 koszulki jeszcze nie oddaje chodź mam nadzieje że długo już u mnie nie będzie. Jestem w drodze do szpitala. Mam nadzieje że mnie nie odesla. Dam znać jak coś będę wiedzieć. Pozdrawiam

Majka zaciskamy kciuki :tak:

Zuzia, Lenka super się czyta wiadomości od Was, widać że maluchy rekompensują w pełni wszystkie trudności :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry