reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po badaniu. Montana nie było źke, mój M kupił mi glukoze jakas taka dobra (u mnie nie pozwalaja cytryny) ona miała w sobie chyba już jakiś kwasek. Najgorsze to czekanie. Ja miałam pobierana krew przed glukoza i dopiero po 2godzinach, po godzinie nie miałam bo lekarka źle napisała :(. Na czczo miałam 78 a po to nie wiem...

Majka trzymam kciuki oby było szybo :)

Esiek fajnie ze założyłaś nowy watek :) nie trzeba bedzie sie rozstawac. A Ty jak sie czujesz??

reklama
dziewczyny, czy możecie wkleić linka do tych spodni ciążowych co zamawiałyście? Ja jeszcze mieszczę się w normalne i mam wrażenie że chyba dopiero w 20tc będę musiała zakupić, ale wolę już kompletować strony sprawdzone z ubraniami:)
Kasik chudzinka taka z Ciebie, ślicznie wyglądasz:) Już też bym chciała mieć ciążowy brzuszek, a nie wyłącznie spożywczy :-D

dziewczyny, czy możecie wkleić linka do tych spodni ciążowych co zamawiałyście? Ja jeszcze mieszczę się w normalne i mam wrażenie że chyba dopiero w 20tc będę musiała zakupić, ale wolę już kompletować strony sprawdzone z ubraniami:)
Kasik chudzinka taka z Ciebie, ślicznie wyglądasz:) Już też bym chciała mieć ciążowy brzuszek, a nie wyłącznie spożywczy :-D
Ja mam 2 pary z h&m i jestem zadowolona.

Kasik, ty to przecinek jesteś ;)
Odpoczywaj i rośnij do woli ;)

Co do ubrań to ja dzisiaj kupiłam coś dla siebie ;) mam śliczną koszulę/tunike w kratkę i dwie sukienki. Trzeba jakoś wyglądać w sobotę na 18stce bratanka i w niedzielę na urodzinach kuzyna ;)
I co jest dużym sukcesem dla małej nic nie kupiłam ;) ups a jednak kłamie kupiłam dla niej buciki [emoji5]

Bziumelka - dziękuje, dziś w miarę normalnie :) Co do glukozy - to fakt, lekarz musi wypisac odpowiednio zlecenie bo potem nie chcą robić. Ciekawe czy gin Ci to uzna bo jednak w karcie ciąży masz wszystkie 3 wartości wpisać.

Ja też mam jeansy z H&M i są w miarę OK, nie zmieniły się po praniu.

Anulla ja wcześniej kupiłam 2 pary spodni w sklepie internetowym happymum (masz ten sklep w Olsztynie więc możesz sobie przymierzyć) ale zamówiłam rozmiar 38 i były za duże, wymieniłam na 36 to jedne były dobre w biodrach ale za krótkie a drugie za ciasne w biodrach więc odesłałam. Były bardzo dobre jakościowo ale niestety drogie bo około 170 zł. Czekam już prawie 2 tygodnie na zwrot kasy. Na dodatek wkurzyli mnie bo zamawiałam jak było 10% zniżki a jak wymieniałam to kazali dopłacić za przesyłkę (to zrozumiałe) i te 10 % (niezrozumiałe). Ponadto zadzwnonili do mnie z informacją, że nie ma granatowych 36 więc z braku laku wzięłam czarne. Po 2 dniach sprawdziłam na ich stronie i grnatowe były dostępne. Na moje pytanie dlaczego mi nie powiedzieli, że czekają na dostawę pani odpowiedziała, że przecież zgodziłam się na czarne. A skąd mogłam wiedzieć, że granatowe jeszcze będą. Pani była bardzo niemiła przez telefon. Tak więc nie będę robiła u nich zakupów a już na pewno nie przez internet. W między czasie zamówiłam na allegro bardzo tanie bo stwierdziłam, że na pół roku nie opłaca mi się kupować droższych i jestem bardzo mile zaskoczona jakością przy tej cenie:
WIZYTOWE SPODNIE CIĄŻOWE RURKI CZARNE 36 (4620921415) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
SPODNIE CIĄŻOWE RURKI CZARNE, POPIELATE rozm. 36 (4651143885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bziumelka mi zarówno ginekolog jak i Pani w labo powiedziała że rutynowo wystarczą dwa pobrania 0-2h, to potrójne 0-1-2h jest zalecane przy bardziej szczegółowej diagnostyce (pierwszym złym/niejednoznacznym wyniku czy innych predyspozycjach).

Anulla ja nie chciałam na spodnie wydać zbyt dużo dlatego zamawiałam na Allegro i jestem bardzo zadowolona. Mam jeansy rurki i na lato miałam rybaczki - obie pary się sprawdziły, długie nosze nadal i nic się nie dzieje. Niedługo pewnie dokupię jeszcze jedną parę bo pierwsze miesiące po porodzie pewnie też się przydadzą ;-) A zakupiłam dość wcześniej pomimo że do 6-7mc mieściłam się w niektóre stare spodnie - miałam jakąś obawę że ściskam małą :-D no i nie ma co ukrywać że są mega wygodne - jak się raz zazna tego komfortu to już się nie chce zwykłych nosić ;-)
Wszytko kupowałam od tego sprzedającego: Przedmioty użytkownika Belka13 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry