reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek jeszcze nie byłam ale zastanawiam sie czy nie pojechać albo wybiore sie jutro do dr. Kowalskiego, bo jak mała będzie miała ponad 4 kg to jak ja mam ją urodzić :szok:.

Lenka miałaś wczoraj wizytę patronażową ????

Majka jak tam u Ciebie czy tulisz synka już??? od rana trochę czasu minęło.

A Esiek pieknie Ci mąż powiedział, chciał być miły :)))))))))))

reklama
Zuzia ale cudeńko z tego twojego synusia :)

Esiek no co za facet delfinem cie nazwał:) haha dobrze ze nie wielorybem, albo kaszalotem chyba ze na to jeszcze przyjdzie czas :)

A my dostaliśmy zaproszenie na święta do siostry mojego M do Anglii , problem taki , ja będe juz w 32 tygodniu ciazy i chyba bym sie bała latać a po drugie bilety na naszą dwójkę to 1450zl :/
Jeżeli byłoby dobrze wszystko z ciąża to musialab
Miec zaświadczenie od ginka ale jak kupimy teraz bilety to przecież bie będe wiedziała czy wszystko bedzie dobrze :/
A jak narazie szczeniak nadal nie daje znaku i w niedziele idę na USG no chyba ze młodzież sie przestraszy do tego czasu i da znac :) Moj M wymyślił ze trzeba tam jaką elektryczną pałkę wsadzić i go troszke postraszyć hahahahahaha

Hahaha - elektryczną pałkę mówisz... M.dobrze kombinuje :)

Genna - ja bym nie poleciała nie ważne w ktorym tc. Juz kiedys pisalam ze nie chodzi tylko o roznice cisnien ale o ilosc rentegnow ktorymi faszeruja nas na lotniskach i nawet nie wiemy kiedy. W kazdym tunelu, korytarzu ktorym idziemy w scianach sa rentgeny... Po co ci to? Na Wielkanoc polecisz sobie juz z obcym pod pacha ;)

Esiek my chyba znaleźliśmy problem. Okazało się, że mam hashimoto - wyszło to w badaniach różnych przeciwciał. Dodatkowo chyba coś mogło być z moim endometrium bo zaszłam w ciążę zaraz po histeroskopii z biopsją endometrium wykonanej zaraz po @

Genna a jak kłaczki? Obcy pewnie lada moment da o sobie znać :tak:

Esiek o tym samym pomyślałam, jest jeszcze opcja samochodem ale to juz w ogóle odpada , mogłam dzisiaj jechac do Niemiec z moim M ale 800km w samochodzie , jakos nie widzę tego a tm bardziej do Anglii no i jeszcze z tesciami na "pokładzie" yyyy chyba nie dziękuje :)

Smerfeta kłaczki są , przecież to cześć mojej ciązy :) ale na szczęście baaaardzo sie ograniczyły i nawet zdaza sie ze 1 dzien są a drugiego juz nie i tak na zmianę a czasem 2-3 razy w ciagu są wiec to juz ulga :)

Ostatnia edycja:
Dziiewczyny tak jak Zuzia pisze są i ciężkie chwile po porodzie szczególnie jak dziecko coś boli. Płacze a ty nie wiesz z jakiego powodu ani jak mu pomoc. Czasem człowiek jest juz tak zmęczony ze nie daje rady ale przewaga to te cudowne chwile. Moja córcia pięknie przybiera na wadze , karmie ja piersią ale raz dziennie jeszcze dokarmiam. Dzisiaj kiedy calowalam ja po brzuszku śmiała się pełna buzia i dla tych chwil che się żyć . Maź cudnie się nią opiekuje chociaż jeszcze jej nie przewijał :( dziewczyny a pomoc po porodzie jest nieoceniona!

Smerfeta jakbyś chciała zamawiać to bierz zgodnie z podanymi na aukcji wymiarami. Mi też wyszła S ale jakoś bałam się taki rozmiar brać bo raczej M nosiłam i oczywiście są trochę luźne ;-)

Jogo o co chodzi z tym przewijaniem :-D mój mnie też straszy że wszystko zrobi ale temu nie podoła :-p

Esiek ci faceci to za grosz wyczucia :shocked2: jakby innych ładnych określeń nie było ;-)

Hehe.. genna ja z tesciami w jednym aucie to bym za róg do sklepu nie dojechała :)

A co do przewijania to moj M. zakupil sobie takie maseczki chirurgiczne na twarz i odswierzacz zeby w nie psikac i mowi ze bedzie walczyl dzielnie. Ja tez tego nie rozumiem, po psie kupe sprzata normalnie jak trzeba na ulicy a tutaj takie cyrki planuje.. mam kolezanke ktorej maz NIGDY nie przewinal malej jak zrobila kupe. Mowi ze rok walczyla potem dala spokoj bo kupa dziecka i jego wymioty to nawet dla niej bylo za duzo ;D

Faceci to cieniaki....

Esiek ale sie uśmiałam hahahahahaha Ale zeby odrazu maseczki i odsiwezacz ? Pomysł niezły wushahaha no nie mogę , moj tez sprząta kupy po psie wie mam nadzieje ze nie bedzie miał problemu :) moze juz na szkole rodzenia zacznie sie przyzwyczajać :)

reklama
Esiek maseczki i odświeżacz - dobre :-D mój niestety jest wrażliwy na wszelkie dziwne zapachy, nawet bardziej niż ja w ciąży ;-) i faktycznie czasami nawet ma odruchy wymiotne więc nie wiem jak to będzie ... na razie liczę że to co mówią nt. kupki dzieci karmionych samym mlekiem matki (że nie śmierdzą) jest prawdą :-D

Do góry