• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziękuję Wam za wsparcie. Dziś trochę się uspokoiłam, ale potrzebuję oddechu i będę narazie sporadycznie wchodzić na forum. Mąż wraca dziś z delegacji i postawi mnie do pionu trochę, to szybciej mi czas zleci. Staram się myśleć pozytywnie, ale cały czas myślę o tej kości nosowej i to nie daje mi spokoju. Czekam na wyniki badań. Nie dadzą mi ich wcześniej, bo mam dopiero u genetyka je dostać, także muszę poczekać. Muszę ochłonąć i uspokoić się bo od wczoraj brzuch mnie boli i leki nie działają. Następne badania będę robić w innym miejscu, albo w klinice. Nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tym człowiekiem.

reklama
Lenka Filipek taki maciupeńki wyszedł, normalnie okruszek słodziutki. Heh jak to jest na tych sesjach że dzieciaczki tak slodko śpią? Zastanawialam sie wlasnie ostatnio nad tym :-)
Smerfetko kciuki za wizyte :tak:
Anulla jak tam dziś samopoczucie? Mam nadzieje ze juz lepiej, nie warto tracic nerwów na takich gburowatych lekarzy, szkoda zdrowia i Twojego i maleństwa :)

Zadzwonilam dziś do położnej co prowadzi szkole rodzenia i mowi ze jutro sie zaczynją 1 zajęcia :-D, tak więc jutro zaczynam,ma być 7 spotkan w kazda sobote, 6 w szkole, a 1 w szpitalu, ale sie cieszę , tym bardziej ze w soboty mąz zazwyczaj wolne a tez chce chodzic:). Hmm tylko nie pytalam mojej lekarki czy mogę, no ale w sumie nic sie nie dzieje wszystko przebiega prawidlowo wiec chyba nie mam przeciwskazan :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co do kapturków to radzę poczekać i zakupić po porodzie. Ja zmierzyłam wcześniej i mąż wiedizał w razie w jakie kupić, ale i tak sie nie sprawdziły.

Lenka super fotki Filip taki słodziutki że szok, my też już sie szykujemy do sesji, własnie jak to jest ze maluchy tak śpia i dają sie ukłądać ja nie wim czy moja Marcysia będzie wspólpracować.

Anulla musisz sie wyciszyc i dobrze ze mąż wraca idźcie gdzieś na kolację odpręż sie na pewno wszytsko bedzie dobrze.

Lenkabar wcale się nie dziwię, że spędzasz czas na wpatrywaniu się w swój CUD, zdjęcia są po prostu boskie, też bym godzinami wgapiała się w swoje dziecko :tak::-)

Medalikara cieszę się, że mogłam pomóc w rozmiarze spodni. Są rzeczywiście wyjątkowo długie bo ja mam zawsze problem, że wszystkie są na mnie za krótkie a te są akurat :tak:Łóżeczko bardzo ładne i wyjątkowo tanie jak na komplet z materacem, zapisałam sobie w ulubionych. Jak je dostaniesz to daj znać czy w rzeczywistości też wygląda tak dobrze.

lenkabar sliczny maluszek.... piekna sesja !:tak:

Smerfeta kciuki za dzisiejszą wizytę
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Dziewczyny a ja jade na IP... z godzine temu poszlam do wc i zobaczylam na papierze plamienia jasne, a przed chwila wiecej jej bylo... mam takiego stracha ze rece mi sie trzesa.... :-(

Olusia kurczę jedz koniecznie, mam nadzieje ze to nic poważnego. Daj nam znać. Trzymam kciukaski. Ostatnio moja kolezanka w 20 tc tez miala plamienie ale okazalo sie ze naczynko jakieś pękło, mam nadzieje ze i u ciebie to nic groźnego. &&&&&&&&&

Medalikara bardzo ładne te łózeczko. A ty sie kochana oszczędzaj teraz.

reklama
Olusia - leć i koniecznie daj znać. Ja ostatnie plamienie miałam jeszcze w 27tc więc bądź spokojna !!!

Madzia - już tutaj odpiszę, ok - gdybyście nie dali rady to tak jak mówię możesz podjechać i weźmiesz sobie do skserowania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry