• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Smerfeta ja takie ciągnięcie w szyjce miałam na kilku etapach ciąży ale w 16-17tc tak mocno to odczuwałam że byłam nawet na dodatkowej wizycie pomiędzy standardowymi bo byłam przekonana że coś złego się dzieje - oczywiście nic się nie działo, szyjka długa, brak rozwarcia. Podobno właśnie w tym okresie zachodzą tak duże zmiany że jest to normalne :tak:

Medalikara ten kocyk bambusowy jest cieniutki - nie tak jak pielucha tetrowa bo one to aż prześwitują ale mniej więcej tak jak flanela. Raczej bym to właśnie do pieluszki porównała dotykowo i rozmiarowo niż do kocyka. Ja mój już wyprałam, wyprasowałam i nic złego się z nim nie stało więc jestem zadowolona. I sam materiał jest chyba wyjątkowy bo bardzo milutki i do tego naturalny i zdrowy :tak:
A ten bank krwi to jeżeli dobrze zrozumiałam obsługuje tylko pacjentki bądź placówki na terenie ich województwa na tą chwilę więc opcja jest mocno ograniczona ... ale pomysł oczywiście super.

Olusia trzymaj się kochana, mam nadzieję że to nic poważnego ...

Esiek a Ty jak się czujesz? :-)

Infinity - dziękuję, dobrze. Chyba nic nie zwiastuje aby Gośka raczyła się ruszyć łaskawie sama. Pojadę w niedzielę rano i zobaczymy co tam zdecydują, ale już mam chill out i nie nastawiam się.

Jedyne co to nie mam co z sobą zrobić, wzięłam się dzis i troche zrobiłam obiadów w słoiki na zapas żeby choć te kilka dni po szpitalu było lżej, choć pewnie mama nas dokarmi ale mój M. dużo je więc na pewno się nie zmarnuje :)

Olusia - kciuki trzymam.

Smerfeta - kciuki za Twoją wizytę.

Esiek super pomysł z tymi obiadami ale podziwiam że masz jeszcze wenę i siłę :-) chyba że to bardziej dla zabicia czasu :-D
A Gosia na pewno wie co robi siedząc nadal w brzuszku ;-)i trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i szybko :tak:

A ja zamówiłam sobie kurtkę ciążową z BonPrix bo w sklepach ceny mnie powaliły a potrzebuję tylko na jakiś miesiąc. W obecnej został mi jakiś centymetr wolny i zaraz się nie zapnę :-p a w zimową to w ogóle nie wejdę ...
Cena tylko jakaś podejrzana ale zobaczymy, najwyżej zwrócę: Ciążowa kurtka puchowa 2 w 1 Atrakcyjna • 69.99 zł • Bon prix

Ostatnia edycja:
Infinity ja z bonprixa zamówiłam kurtkę i odesłałam bo w ogóle nie pasowała na figurę ciążową, w biodrach była szeroka a w pasie wąska. Mam nadzieję, że ta Twoja będzie inna. Jak dla mnie za krótka bo lubię mieć zimą zakryte biodra i teraz noszę różne tuniki więc szukam czegoś dłuższego. Dopiero dzisiaj zwrócili mi kasę na konto.

Olusia kochana czekamy na dobre wieści :tak:

Kasik jak bedziesz gdzieś koło h&m to wejdź , kurtkę ciążową najlepiej przymierzyć , ja co prawda kupiłam w reserved swoją i pasuje a ma na dodatek takie zameczki po boku bardziej z tylu ze jak juz urośnie brzucho to sie zmieszcze a rozmiar mają do 44 ;) kosztowała 249 zł a miałam dodatkowo rabat -30% , wiec moze jak bedzie w Gdańsku to wejdź

Olusia mam nadzieje ze z maluchami wszystko dobrze !!!!!!!!

Wczoraj siedziałam w serwisie z samochodem 4 godziny w dzisiaj znowu musiałam tu wrócić !!!!!! Aaaaaaa sknocili cos z bieznoscią i wmawiają mi ze wjechała. W dziurę , ze to nie to co naprawiali i łaskawie mnie nie skasują , taaaaa przyjechałam ze stukaniem i na przgląd a wyjechałam ze ściągających samochodem w lewo i wmawiają mi ze to moja wina ja pikole zwariować idzie !!!!! Zeby buło śmieszniej musze caaaale miasto przejechać do nich i na dodatek nadal chora i jeszcze śmieszne godziny ich pracy do 17:00 wiec nie dla normalnych ludzi , gdyby moj M przyjechał to cały salon by sie trząsl :P
Zatem Jak nie urok to ...... Nowy czy stary samochód i tak trzeba sie denerwować :/

Ostatnia edycja:
reklama
genna u nas w pobliżu nie ma h&m, w Medisonie też nie ma :-( Jak byłam w Olsztynie to w h&m były 3 kurtki ale mi się nie podobały, 2 były krótkie a jedna taka obleziona już w sklepie, że przy moim psie wyobrażam sobie jak by wyglądała. Jak będę na pobraniu krwi na subpopulacje to może pojadę do Fashion House, może tam coś kupię bo i kozaki na płaskim by się przydały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry