• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia dalej trzymam kciuki :tak:

Dziewczynki a ja obiecałam wkleić zdjęcie fury mojej córci. Zdjęcie zrobilam tylko gondoli bo spacerówki juz mi mąż nie chcial odwijać z tej foli :-p. W każdym baz razie buda spacerówki ma ten ciemniejszy kolor co gondola na dole a środek w beżu co myśle ze jest na plus, bo jak dam cos Zosi do jedzonka to nie ubrudzi sie tak łatwo ten ciemny kolor.

DSCN0386.jpgDSCN0385.jpg

Najbardziej zainteresowana moja psinka :-D, jak rozpakowywaliśmy wózek przedwczoraj, ja patrze a ona w nosidelku sie uklada hehe/

Załączniki

• DSCN0386.jpg
    DSCN0386.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 80
  • DSCN0385.jpg
    DSCN0385.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Montana pies chciał wypróbować czy nadaje sie dla dziecka :) taki tester mały :) ale skąd ja to znam tez miałam "siusiulke" to ona mi wchodziła do walizki , pusta czy z rzeczami to nieważne :)

Kasik podjedz moze do baltyckiej , tam jest h&m a fashion house niestety moim zdaniem na psy schodzi :(

genna chciałam też kupić kozaki ale tylko na tą zimę bo w płaskich raczej nie chodzę, dlatego myślałam o czymś tańszym w Fashion :zawstydzona/y: Mój M nie lubi Galerii Bałtyckiej bo zawsze za dużo tam wydam ;-):-D

Hihi Esiek tak inteligencją nie grzeszy, mimo że ma juz 6 lat, to w moim mieszkaniu zabawek tyle jakby co najmniej dwójka dzieci byla :-D.
Madzi kolor mi też na żywo spodobal sie bardzo, z resztą caly czas chodzil za mną beżowy wózek;-). No i do koloru mojego psiaka pasuje :-)

Moje jedno ma 7 a drugie ok 2. Tez legowiska, zabawki, cuda... ale to byl do tej pory caly moj swiat :) Teraz sie trzeba bedzie rozdzielic.

Infinity- zdecydowanie z nudow to gotowanie bo chciec to mi sie juz jic nie chce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry