• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pod koniec ciąży to już nie kopniaki tylko takie rozciąganie jakby miała zaraz przez skórę przejść albo pod zebra wchodzi a to bardzo boli. Przy łożyska z przodu później czuje się ruchy. Ja nawet jak nie czułam ruchów ok 20 tyg to i tak wiedziałam że jest ok bo strasznie po pecherzu mnie kopala. Może spróbuj brzuchem poruszać ja tak nieraz robiłam i lekarze tez tak robią jak małe w brzuchu śpi.

Ostatnio to raz dziennie wieczorem
Kopał mnie zawsze w niskie podbrzusze bo tam go czuje jak juz albo z lewej strony i tyle , pierwsze ruchy dopiero w 22 tyg poczułam i to było rano i wieczorem a teraz strajk , kurka wodna z dzieciakami :( naprawdę zaczynam sie martwić bo jak czytam co wasze dzieciaczki wyprawiają ...... :(

Ja na Twoim miejscu jak sytuacja się nie zmieni to jutro poszlabym do lekarza. Prawdziwy leniuch w tym brzuszku oby mu zostało jak juz się urodzi chyba że wtedy da Ci dopiero popalić. Ja przy tym łożysku to więcej widziałam niż czułam no chyba ze pęcherz wchodził w grę to co innego :-)

Ostatnio to raz dziennie wieczorem
Kopał mnie zawsze w niskie podbrzusze bo tam go czuje jak juz albo z lewej strony i tyle , pierwsze ruchy dopiero w 22 tyg poczułam i to było rano i wieczorem a teraz strajk , kurka wodna z dzieciakami :( naprawdę zaczynam sie martwić bo jak czytam co wasze dzieciaczki wyprawiają ...... :(
Ja mam lozysko z tylu ale jesCze do niedawna miałam schizy bo mały sie nie ruszał. Od ok 20 tyg tak szczerze dosc rzadko go czułam, zazwyczaj musiałam byc w specjalnej pol leżącej pozycji zeby poczuć, ale czesto wypychał głowę albo cos, moze plecy. A takich typowych kopów nie było czesto. Od 2-3 tyg czyje duzo wiecej ruchów, bardzo duzo "przemieszczania sie". Kazdy maluszek ma swoj rytm, myśle ze niektóre sa bardzo spokojne poprostu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry