lilka-1986
Fanka BB :)
Genna ja miałam łożysko z przodu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam lozysko z tylu ale jesCze do niedawna miałam schizy bo mały sie nie ruszał. Od ok 20 tyg tak szczerze dosc rzadko go czułam, zazwyczaj musiałam byc w specjalnej pol leżącej pozycji zeby poczuć, ale czesto wypychał głowę albo cos, moze plecy. A takich typowych kopów nie było czesto. Od 2-3 tyg czyje duzo wiecej ruchów, bardzo duzo "przemieszczania sie". Kazdy maluszek ma swoj rytm, myśle ze niektóre sa bardzo spokojne poprostu.Ostatnio to raz dziennie wieczorem
Kopał mnie zawsze w niskie podbrzusze bo tam go czuje jak juz albo z lewej strony i tyle , pierwsze ruchy dopiero w 22 tyg poczułam i to było rano i wieczorem a teraz strajk , kurka wodna z dzieciakaminaprawdę zaczynam sie martwić bo jak czytam co wasze dzieciaczki wyprawiają ......
![]()