• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Agawaa ja mam wózek retro na wielkich 16 calowych kołach :-D i jestem z niego bardzo zadowolona u mnie sprawdza się idealnie. A z wyglądu jest nowoczesny i w groszki. Używałam 2 Mc tako ze skrętnymi kołami i podziękowałam i kupiłam 2. Skrętne koła są wygodne na zakupach równych powierzchniach na inne się nie nadają. Nie raz na małym piasku czy w lesie na spacerze bym wywrocila wózek bo sobie nie radził. A na jumbach czy dziurach to tak dzieckiem telepie ze mało głowy nie urywa. Hania tylko się meczyla w nim i płakała na spacerach bo cała latala w gondoli.

reklama
Smerfeta, odpoczywaj na L4 ile się da i o pracy nie myśl ;)
Huśtawka buja sama można ustawić siedzisko żeby bujala na boki lub tył przód do tego melodyjki, karuzela. Mam nadzieję że się sprawdzi ;)
Dlaczego moonlight omega? Bo podobała mi się kwestia amortyzacji, do tego duża gondola, mocno zabudowana. Omega dlatego że jest dużo tańszy od zwykłego moonlight ;)

Kurczę dziewczyny jakie testy na wózkach :-) będę wiedziała na co zwracać uwagę. I też zastanawiam się jak to jest z tymi skrętnymi kołami, dobre czy nie...?
Ja z zakupami też spokojnie, chociaż ostatnio zrobiłam małe zakupy. Ale też czekam na potwierdzenie płci i wtedy wpadnę w szał zakupowy :-D
Póki co jutro wkońcu poznam wyniki testu pappa i dowiem się czy jest ok bo mam genetyka. I do tej pory nie zajrzałam do wyników z krwi tylko czekam na wizytę :-D

Smerfeta l4 piękna rzecz :-D odpoczywaj sobie.

Mnie już od tygodnia męczy spanie tzn budzi mnie mały hałas czy wstaję na siku i koniec spania. Mam nadzieję, że to tak do konca ciąży nie będzie. Macie jakieś sposoby na nocne pobudki?

a co do facetów, to mój się nawet nie zapyta jak się czuję nie mówiąc już o czytaniu w necie o rozwoju ciąży. Niby coś tam się zainteresuje ale to nie to czego oczekiwałam.

Olusia jak maluszki po wizycie?

Załączniki

• 1417507182538.jpg
    1417507182538.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 73
o ludzie dziewczyny, nie było mnie od czwartku i nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście przez te kilka dni :-p
w weekend miałam szkołę od rana do wieczora, a w piątek wychodne z mężem :cool2:moja mama została z dwójką maluchów, a my bawiliśmy się ze znajomymi w restauracji na andrzejkach :rofl2:ależ fajnie wyjść po tylu latach i wypić choć trochę % za którymi nie przepadam ale po takim czasie nawet mi smakowały :rofl2::-p

dziewczyny mamy tu nowe, szczęśliwe ciężaróweczki ??? przypominam o grupie na fb jak któraś chciałaby się bliżej poznać :) https://www.facebook.com/groups/307616456100265/ jak któraś z was chce dołączyć to zapraszam, tylko napiszcie swój nik z forum ;)

dziewczyny słyszałyście o zakupach przez allegro mobilne ??? dzięki kuponom zaoszczędziłam już na prezentach ok 60zł :cool2:co jakis czas aktualizowane są kupony.... ostatnio był 35zł mniej na zakupy z działu zabawki. Był jeden warunek, że zakup musiał być na kwotę 100zł i po zakupie odejmowali 35zł. Teraz jest kolejny kupon na wszystkie działy 20złotowy :)
Nauczyłam się robić zakupy przez telefon bo ceny naprawdę korzystne wychodzą :tak:polecam sprawdzić jak kupujecie prezenty na allegro czy nawet coś sobie ;-)

Elleni a od kiedy masz w aplikacji ten kupon 20zł? Bo u mnie jeszcze się nie wyświetla-jest dostępny tylko ten na 35zł na zabawki.

Myślałam aby kupić taki śpioworek

OLOdo kołyski ROZPINANY ŚPIWOREK do spania BAWEŁNA (4814833337) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nie jest drogi a moze się przydać i w domu do łóżeczka i do wózka. Kiedyś widziałam fajniejszy - po bokach był na zatrzaski a nie na zamek i w komplecie mial poduszke, ale juz go nie mogę znaleźć

Aisa, co do nocnych pobudek to jeszcze będzie różnie ;) najpierw miałam bezsenność później spałam jak zabita teraz jedna noc taka jedna taka ;) Najgorsze wstanie na siku i później żeby zasnąć ponownie to graniczy z cudem.
Mój mąż to świra dostaje bo ciągle pyta jak się czuję, tego nie rób, tego też, a czy Zosia się rusza, czy jest ok.... itp - męczące. Szczególnie że tego np mam nie robić, ale Pancio się kurczę nie ruszy i nie zrobi tego za mnie.

Syllka, też chciałam kupić ten śpiworek ale sobie odpuściłam bo do kołyski dostałam pościel.

Dzięki dziewczyny za opinie o wózku, na pewno też zwrócę na niego uwagę :)

Magda mój M postępuje identycznie też ciągle pyta jak się czuję,nie pozwala mi nic robić ale sam też się nie ruszy. I weź tu nic nie rób,samo się nie sprzątanie, nie ugotuje itd

Sylka ale fajne te spiworki :)

Ehhh ci nasi Panowie ;)
Jak to mój wczoraj w szkole rodzenia podsumował "nadal jestem przerażony ale trochę mniej niż przed pierwszymi zajęciami" ;)

Przyszła paczka z gemini teraz siedzę i myślę czego jeszcze mi brakuje... chyba tylko wanienki ;)
A dzisiaj zaś mi się śniło że urodziłam, karmiłam i przewijalam dziecko ale nie dziewczynkę a chłopca. To już drugi raz ;) pierwszym razem oskarżyłam szpital że mi dziecko podmienili bo miała być dziewczynka a nie chłopiec ;)
Siostra i bratowa też miały taki sam sen co najdziwniejsze....

Oj tak z tymi naszymi facetami , ja od wczoraj mam uziemienie i zebym niv nie robila ale jak rano zajzalam do zlewu to sie przerazilam i musialam zaladowac do zmywarki :rolleyes: no ale stara sie stara tylko nie widzi zeczy ktore mnie po prostu doprowadzaja do szalu . Ale oni juz tak maja .

reklama
Magda ale macie sny! Łooooo matko! Pełen stres w nocy!

lilka jestem zaskoczona tym co piszesz o kołach skretnych. Troche nie rozumiem, bo moje koła sa skrętne te małe przednie, ale sie blokują na amen i wtedy sa całkowicie sztywne. I tak jak napisałam każdej z nas podoba sie co innego - Ty wolisz klasyczny wozek, ja tez uważam, ze one sa obecnie śliczne, ale po prostu nie dla mnie,ja wole te nowocześniejsze stelaże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry