reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kretowinko - nam lekarz powiedział w skończonym 12 i też się sprawdza:-) zobaczymy co będzie za 15 tygodni :tak: Zawsze w 50% będzie miał rację :-D

Aisha - Magdusia bardzo ładne imię:tak:

reklama
Hej hej!
przyjmiecie mnie do siebie ;-) choc to dopier poczateczek..
dopiero sie dowiedzielismy -we wtorek pierwsza betka i hurra 229
a dzis druga betka 611!
bylam dzis na usg i widzialam pecherzyk ciazowy.. Cudowne uczucie!

pozdrawiam !

Sznurki witaj wsrod ciezarowek:)) Gratki po raz kolejny!

Alez zgrzeszylam, tyle slodkiego...przyszła moja dobra kolezanka i przyniosla tonę slodkosci! Od Mikolaja!

Kretowinka

dzięki! :) Ale kurde sny, haha. Dobrze, że Ciebie wybrał :))
mi się nie sni malutka, tylko ciągle ze jestem w ciazy.

Ostatnia edycja:
Sznurki - WITAJ! Czytałam, że byłaś u Adamczaka :-) Niewiele brakowało, a byśmy się dziś tam spotkały - ale postanowiliśmy zrezygnować z wizyty dziś u niego, bo ja mam dość wizyt u Ludwikowskiego, do tego za dwa tygodnie prenatalne usg w dwójce, a tam jest super sprzęt - no i zapisałam się jeszcze w dwójce na wizyty w ramach NFZ - więc chyba lepiej, by mnie tak ciagle nie badali. Ale Adamczak usg ma niezłe.
Pozdrawiam

Misia1974oj szkoda, ze sie nie spotkałysmy , ja do Adamczaka trafiłam dzieki Tobie ;-) ty mówiłaś, ze ma dobre usg
cudownie bylo zobaczyc pecherzyk ciazowy, w nowym roku mam nastepna wizyte u niego, moze bedzie slychac serduszko ..

kazdego dnia rano budze sie i chyba do mnie nie dotarło jeszcze , że moje marzenie sie spełnia :-)
musze sobie powtarzac : hej hej ostroznie, masz uwazac na siebie :happy:

dziś rano podjechalam zbadac sobie progesteron , do 15 czekam na wyniki, ale myslę, ze wszystko jest w jak najlepszym porządeczku
Ciesze się , ze tu do Was moge dołączyć.

reklama
Witajcie - rzadko tu zaglądam ostatnio - ale to dlatego że padam z nóg po powrocie z pracy....a jeszcze zakupy świąteczne, sprzątanie - nie mam siły komputera odpalić - na szczęście cały przyszły tydzień mam wolne więc odpocznę i forumowe zaległości nadrobię :)

Lilionka - jakie cudowne zdjęcia....super :)) Dobrze że wszystko jest ok :) Gratuluję :)

Aisha - ser biały i papryka?? Że gotowana marchewka to rozumiem....ale owoce??? Dziwne zalecenia....ja właśnie pochłaniam ser biały z pomidorem i co najmniej 1 paprykę dziennie....

Kretowinka - już w 14tc poznałaś płeć dzieci????? Super....grunt to iść do lekarza który ma dobre usg - no i żeby maluszki się dały podejrzeć...

Misia - super że wszystko jest ok. Najważniejsze żeby maluszek zdrowo się rozwijał :)

Sznurki - GRATULUJĘ Wam serdecznie - witaj w gronie ciężarówek :)

Co do liczenia terminu porodu u mnie liczony jest od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli od 01.10.

A ja w 12tc jestem +1kg cięższa....ale w sumie nie jest źle... Tak się boję bardzo przytyć...choć zdrowie maluszków jest najważniejsze.
Czytałam w jakiejś gazecie że przy ciąży bliźniaczej obwód brzuszka dochodzi do 120-130cm.... Przyłożyłam sobie cm do brzucha żeby zobaczyć jakby to wyglądało... i powiem Wam że naprawdę NIEŹLE :p

Do góry