Dzień dobry dziewczynki ;-).
Ojj nie ma jeszcze wiadomości od Infinity, może faktycznie nie ma neta w telefonie.
Ona jutro ty utulisz swojego skarbusia. Trzymam mocno kciuki i oczywiście czekamy na relacje :-)
Emilia ja tez mam zamiar kupić laktator z Medeli, ale bardziej zastanawialam sie nad ręcznym.Słyszalam ze te ręczne pobudzają bardziej pierś do produkcji mleka.
A ja dziś kupilam stanik do karmienia z allegro, narazie wzielam 1, bo zobaczymy jak to wyjdzie z karmieniem i koszule do karmienia.
W biedronce są tez ostatnie dni promocji na pieluszki DADA wiec kupilam 156 szt za 49 zl rozmiar 2. I wzielam tez tam taki trzypak chusteczek nawilzanych do pupci z firmy Fitti czy jakos tak, ale przekonalo mnie ze napisane bylo ze nie zawiera PEG, parabenów i akoholu. Nawet na blogu Sroki pisze ze te chusteczki to jej hit

, tylko nie ma tam info czy mozna od pierwszych dni uzywac.
A jakie bedziecie kupować wkłądki laktacyjne?? Chcialam Babydream ale opinie mnie nie przekonaly,ponoć malo chlonne i zostawiają włokna na sutkach, zas te z Johnsona sa ponoc super. Dziś w rosmanie byly te drugie za 14,99 z karta rossne ale ze karty nie mialam to nie wzielam

.
Dziś sie obudzilam i na mojej bialej koszulce od piżamy byla plama siary

, no zaczyna sie hihi. Jejku jak ja marze o tym by karmić piersią ;-) .