Genna i (w sumie reszta Dziewczyn też) - odnosnie przebojów w ciązy jakie mamy i przed ciażą to Cie może troche pociesze. Byłam ostatnio u takiego starszego lekarza, podobno bardzo doswiadczony, uwielbia ciężarówki. No i mu sie troche wyżaliłam, ze tyle sie staralismy, ze 2 poronienia, ze ciągle cos, ze in vitro ze ta ciąża też zagrożona i do tego na koniec jeszcze ta cukrzyca mnie dobiła.... a on na to... oo to prosze sie nie martwić bo z doswiadczenia wiem że jak sie ma przeboje w ciązy to zazwyczaj lekki poród jest !!! I wiesz co normalnie jakos mi lżej na duszy
Joasia, dzis pierwszy raz nie miałam ketonów ! Cukry lekko mi sie podnosły( bo musiałam wiecej węglowodanów wprowadzic) ale trzymają sie w widełkach wiec nie jest zle. Waga wydaje mi sie ze stoi a nawet leci w dół bo zauważyłam ze woda mi sie zaczyna zatrzymywac stąd niby moje 0,5 kg wiecej.I tak sie bujam w granicy 7,5-8 kg na plusie . A te kilogramy to jeszcze z przed diety posterydowe głównie.
Jakie masz cukry i co mówi Twoja dietetyczka ? Bo ja na czczo miałam tak koło 75-80. Teraz mam tak 84-88. Sniadanie i kolacja tak 110-115. Obiad teraz bliżej 120.Moja mówi ze nie jest zle , ze insulina wtedy jak by mi si epowtarzały wyniki po obiedzie 135-140. Oczywiscie jak sie połasze na kawałek pizzy to i 170 potrafie miec, no ale wtedy wiadomo czemu
Anulla, o sprzet to Ty sie nie martw bo dają od ręki, ale zycze Ci abyś nie musiała poznawac obsługi takiego urządzenia.