• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cena troche przeraza ... Ale coz . Ja musze nad takim pomyslec bo jak wszystko bedzie ok to Hanka bedzie miala rok i kilka dni jak pojawi sie maluch a dwoch wozkow sobie nie wyobrazam

Genna GRATULUJĘ!!!! Witamy pięknego Franusia na świecie :tak: Taki malusi że ginie w tym pięknym rożku ;-) mimo trudów jakie niesie ze sobą macierzyństwo, Tobie już na pewno będzie łatwiej bo ciąża nie oszczędzała Cię. Dużo zdrówka Wam życzę i wracajcie szybciutko do domu :-D:-D

Medalikara sesja, którą przedstawiłaś jest super. Taka zmysłowa, zwiewne sukienki, grube sploty tkanin... takie sesje i mi się podobają. Osobiście nie chciałabym sesji rozbieranej bo źle bym się na takiej czuła i na pewno byłoby to widać na zdjęciach. Fotografka, o której piszesz to chyba faktycznie rozminęła się z zawodem, no ale dajmy szanse jej zdjęciom. Zobaczymy co wykombinuje. Ja nie będę robiła sobie sesji brzuszkowej bo mój kolega fotograf nie zajmuje się tym, ale robi zdjęcia noworodkom i na taką sesję już mnie namówił :tak::tak:

Lilka niesamowite zdjęcie jak na ten tydzień ciąży. I jakie słodkie chudziutkie rączki :-D

Ewciahcg niestety nie pomogę. Nie słyszałam nigdy o tak niskim prg. Coś mi się zdaje, że po prostu trafiłaś w taki moment gdzie miałaś spadek prg. Może na wszelki wypadek więcej dupka lub lutki podjęzykowej bym brała

Dziewczyny dołączam do klubu miłośników łóżeczka biało-sosnowego z żyrafką i z szufladą :-D Takie właśnie łóżeczko stoi od wczoraj u mnie w domu ale jeszcze nie miałam czasu rozpakować. Jeszcze muszę wybrać materac do niego a tu nie potrafię się zdecydować bo to co mi się spodobało jest niestety drogie.
A co do Lidla to można powiedzieć, że robiłam zakupy przez telefon ;-) w Lidlu reprezentowała mnie mama :-D

Genna, gratulacje ! Sliczny Franio!

Olusia, ładne łóżeczko. Do szufladek zawsze możesz wsadzić zapasowa pościel czy jakies kocyki.

Aisa79, super kołyska . Mamy podobna tylko cała biała jest :)

Dzisiaj chyba niskie ciśnienie, jakas senna jestem .

Ostatnia edycja:
Genna kochana tak sie ciesze, ze masz juz Frania przy sobie :) Jest sliczny, nie wyglada na wredote, ktora dala mamie do wiwatu przez cala ciaze ;) Szacun za porod sn, chyba szybko poszlo, koniecznie zdaj relacje.

Wracam do domku z wozkiem :) Na miejscu nadal nie moglam sie zdecydowac i o maly wlos kupilabym ....... granatowy ;) Stanelo jednak na pierwszym wyborze wiec jest bialy. Dostalismy za 1 zl. takie nosidlo, ktore na poczatek pasuje tez do gondoli. Normalnie kosztuje 850 zl. i na pewno bym go nie kupila ale jak za 1 zl. to zal nie skorzystac. Dokupilam tez torbe i parasolke. Bylam tez w Mama i ja, poogladalam posciel i dodatki i teraz mniej wiecej wiem czego szukac w necie.

reklama
Kotuska, u mnie raczej sprawdzają się tak jak się śni - nie na odwrót ;-). Wiele razy śniło mi się, że transfery się nie udawały i tak było. Przy ostatnim śniła mi się nasza córcia. I mężowi też. No i siedzi teraz w brzuchu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry