Ja ją kupiłam tanio od dziewczyny we Wrocławiu. Ale one są wszędzie - w sklepach mozna kupić takie same, tylko mają jeszcze kieszonki na końcach, potem bedzie mozna przy karmieniu schować tam pieluszek, czy nakładki na piersi. Ważne jest, żeby było wypełnienie z kulek ( chyba silikonowych), a nie materiałowe, czy tez z waty. Kulki mozna ułożyć jak sie chce - do spania na boku, pod głowę, miedzy nogi, na prosto, pod kręgosłup, a potem sie owinąć do karmienia, czy ułożyć gniazdko dla dodziusia.
Kasik, ty kupiłaś krzesło do karmienia z plozami do bujania, napisz pls jak sie w takim siedzi. Bo my zdecydowaliśmy sie na zakup jakiegos krzesła, bo nie ma gdzie karmić, znalazłam takie coś w małych rozmiarach tez bujane i nie wiem, czy to bujanie nie przeszkadza.
Montana, u mnie zero objawow. Coraz mi ciężej juz, aledobrze sie czuje. Zaczyna mnie co jakiś czas brzuch jak na @ pobolewac i tyle

ja od początku wiedziałam, ze urodzę w marcu, wiec jeszcze cały tydzien odpoczywam bez stresu. A za Ciebie &&&&&&&& oby szybko sie rozkrecilo i szybko poszło.