Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
biore, biore od kilku ty bez przerw...Ja akurat nie plamilam ani nie krwawilam. Ale są dziewczyny ktore krwawily do 3 mca i urodziły zdrowe dzieci. Lez, odpoczywaj. Bierz nospe co 8 godz i magnez. Jedno i drugie zapobiega skurczom.
Gizas jak miło Cię widziećgratuluję dzieciątka
)
Sylwia ja należę do grona krwiawiacych. Unię nie było plamien tylko krwawienia jakbym okres dostała w 5-6tg nikt nie wiedział skąd to....nakaz leżenia i leki,na szczęście maluszki nie dały siępóźniej w 15 tc powtórka, mega krwawienie i znowu szpital,tym razemnokazalo się ze mam krwiaka który się oproznia, tydzien krwawilam,ale moje dzielne maluszki nie dały się
Później zaczęła mi się szyjka skracać i robić rozwarcie a był to 22 tc,znowu szpital, od tego czasu mam założony szewek i leżę plackiem juz 3 miesiące. Życzę Ci żeby i u Ciebie mimo krwawienia wszystko dobrze się skończyło
![]()