Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
iga dobrze kojarzysz.na tamtym wątku trudno mi się było odnaleźć, raczej podczytuję.
adopcja to wielka odpowiedzialność dlatego narazie się wstrzymamy dopóki nie ogarniemy się z maluszkiem. udało się w klinice Invicta we Wrocławiu
Powiem Wam jeszcze co mnie troche zbilo z tropu... w sobote wizyta u dr. Dzisiaj bylam na pobraniu krew - badania nizle wyszly ,ale najgorsze ze ja nie pomyslalam a w sumie i nikt mnie nie uprzedzil no i teraz lipa bo mocz i morfologie mam ,ale przeciwciala anty RH i Hbs czeka sie 3-4 dni , nie ma co liczyc pewnie na to ze bedzie w soboteno i jeszcze jedno ze zwolnienie wypisywac w sobote?! Lipa... i co teraz moze mu powiem zeby mi cofnal od piatku? Moga przeciez cofnac do 3 dni...nie chce wizyty przekladac i nie chce juz wracac do pracy. Czekam na Wasze doradztwo !
![]()