Czesia357
Fanka BB :)
Niech się przyzwyczaja chłopNo to jutro polece do apteki i zapytam o nie
Dziekuję Wam kochane za pomoc. Juz z tego wszystkiego to się poryczałam i już mam ich dość. M już chce mnie pakować i do moich rodziców wysłać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niech się przyzwyczaja chłopNo to jutro polece do apteki i zapytam o nie
Dziekuję Wam kochane za pomoc. Juz z tego wszystkiego to się poryczałam i już mam ich dość. M już chce mnie pakować i do moich rodziców wysłać![]()
Kasia Basia ktory masz tc? Zrob suwaczka
Ja tez duzo kicham, i tez sie stresuje.
No mnie dopiero te odruchy łapią 9-10. I czasami znim wyjde z domu albo jak wroce ze sklepuEwentualnie pomaga szklanka wody z dużą ilością cytryny. Ale to zanim z łóżka wstaniesz trzeba się napić.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha. On juz od samego początku mnie wyganiaNiech się przyzwyczaja chłopa nie tylko straszy wygnaniem
![]()

kurs kolejne wizyty i tak oto wczoraj badania prenatalne przyniosły piękny obraz i dobre wiadomości, a w sobotę kończymy kurs.
dzięki za przywitanie
moja historia tak jak w podpisie kilka ivf nieudanych, nawet z AZ. w końcu ręce opadły i podjęliśmy decyzję o adopcji. w zeszłym roku w marcu złożyliśmy wniosek o pomoc w przysposobieniu i mieliśmy iść tylko tą drogą, ale po odsapnięciu nabraniu nowych sił we wrześniu poprosiłam mojego M. żebyśmy spróbowaliśmy jeszcze raz w innej klinice. trochę mu się to niepodobało, bo już był nastawiony na adopcję. ale jakby to powiedzieć wyjścia nie miał(nie wiedzieliśmy ile będziemy czekali na rozpoczęcie kursu, a później na dzieciaczka, bezczynność w tej kwestii mnie rozbijała) w październiku rozpoczęliśmy przygotowania w grudniu transfer, niestety nie udało się o czym dowiedzieliśmy się w tym samym dniu w którym zadzwoniono do nas że zaczynamy kurs. 10 marca mieliśmy criotransfer dwóch blastek i pierwszego dnia kursu w OA dowiedzieliśmy że się udało. i zaczął się nasz kołowrotek
kurs kolejne wizyty i tak oto wczoraj badania prenatalne przyniosły piękny obraz i dobre wiadomości, a w sobotę kończymy kurs.
któraś z Was zapytała o płeć. dzidziuś wygląda na chłopca ale wiercipięta więc jeszcze nie mamy pewności![]()