• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

1463725292-1d1mld.jpeg

A taki wózek kupiłam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie bym chciała taki bliźniaczy :( ale są tylko jeden za.drugim a nie.obok siebie...A tak mi się podobają te wózki

reklama
Nikaaa bardzo ladny wozek :)
MagdaM33 to mamy podobne terminy ja na 13 listopada :D ja jeszcze srednio za tymi wyprawkami sie rozgladam - po malu nie raz oko zawiesze ,ale moja mama bardziej dziala widze poki co w tym kierunku i co chwile mam nowe linki :P

Madzia, to też nasz ulubiony przysmak - i to od wielu tygodni:)

u mnie od samego początku. M. ma nadzieję że mi nie przejdzie jak już pomidory w naszym ogrodzie zaczną dojrzewać :-)

u nas wózek kupują teście także tylko się zdecydować.
poza tym mam 3miesięczną chrześnicę i pomimo że dziewczynka to wiele rzeczy już dla nas spakowane

Hej dziewczynki :)

Fajny wózek Nikaaa mi też się podoba taki. No ale zobaczymy może jeszcze coś innego upoluje :)

Ja też jak tylko wstanę pierwsze co to lodówka bo głodna jestem masakrycznie

mnie to czeka za miesiąc:/ nie lubię :/
Jeszcze 45minut i będę wolna. Dla mnie nie ma problemu z wypiciem glukozy. Owszem, nie dobra, ale daje się szybko wypic.
Dziś mi położna powiedziała, że nie można już dawać cytryny do niej, bo fałszywe wyniki, tylko nie bardzo wiadomo jak dokładnie. A jeszcze pół roku temu proponowali cytrynkę.
Mały kopie jak szalony, głodny pewnie, zresztą jak mamusia. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry