pisanka89
Fanka BB :)
Ja właśnie bym chciała taki bliźniaczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie bym chciała taki bliźniaczy
Moja powiedziała że jak urodze to może coś kupi....Co jest nie tak z.moja rodzina..Nikaaa bardzo ladny wozek
MagdaM33 to mamy podobne terminy ja na 13 listopadaja jeszcze srednio za tymi wyprawkami sie rozgladam - po malu nie raz oko zawiesze ,ale moja mama bardziej dziala widze poki co w tym kierunku i co chwile mam nowe linki
![]()
To ja dla małego nie kupiłam nic. Moja mama jak skończyłam 3 miesiąc to wpadła w szał zakupów. Wózek tez ona kupowała. Mam już dla małego wszystko . Brakuje tylko lozeczka które kupuję moja siostra jako chrzestna .Moja powiedziała że jak urodze to może coś kupi....Co jest nie tak z.moja rodzina..
Madzia, to też nasz ulubiony przysmak - i to od wielu tygodni![]()
Jeszcze 45minut i będę wolna. Dla mnie nie ma problemu z wypiciem glukozy. Owszem, nie dobra, ale daje się szybko wypic.mnie to czeka za miesiąc:/ nie lubię :/