K
kinia83111
Gość
Super, i jak sadzisz ? Niezły jak za ta cenę prawda ? upatrzyłem sobie taki granatowy w białą krateczkę miodzio.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super, i jak sadzisz ? Niezły jak za ta cenę prawda ? upatrzyłem sobie taki granatowy w białą krateczkę miodzio.
Sądzę że super. A jaki model ? Bo ja mam barlette . Podobały mi się tez pajero ale barletta ma więcej dodatków i 2 amortyzatory więcej . A różnica w cenie to 100 zlSuper, i jak sadzisz ? Niezły jak za ta cenę prawda ? upatrzyłem sobie taki granatowy w białą krateczkę miodzio.
Weź nie mów bo już mi cieknie . Hihi ślina oczywiście[emoji14]A ja nakupilam sobie truskawek i moj brzusio jest w 7 niebie![]()
Z bliźniaczymi to wogóle szału nie maZa mną tez chodziły firmy bebetto też piękne. Ale akurat w smyku nie mieli tej firmy a właśnie koleżanki chwalily mi Adamexa więc zaryzykowalam
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie napaliłam sie na barierę. Jest trochę droższy ale fajny. Zastanawiam sie tylko czy będzie sie dobrze prowadził. Patrzylamtez na długość gondoli i Adamex ma wyjątkowo długie. Oboje z M jesteśmy bardzo wysocy wiec raczej Bobo nie będzie małeSądzę że super. A jaki model ? Bo ja mam barlette . Podobały mi się tez pajero ale barletta ma więcej dodatków i 2 amortyzatory więcej . A różnica w cenie to 100 zl
Wiem właśnie, jak byłam na etapie transferu 2 mrozaczkow to przeglądałam cały InternetZ bliźniaczymi to wogóle szału nie maile się naoglądaliśmy, szok.
Ogolem mam parcie na duzo owocow czesto wlasnie kupuje , jabluszka , winogrono czy teraz wlasnie te truskawki, kupilam tylko pol kg bo balam sie co to bdzie mimo dobrego wygladu i jeszcze nie sa tanie,ale miod malinaWeź nie mów bo już mi cieknie . Hihi ślina oczywiście[emoji14]
Prowadzi się świetnie. Cały dzień jeździłam po sklepie i po domu później hahaJa właśnie napaliłam sie na barierę. Jest trochę droższy ale fajny. Zastanawiam sie tylko czy będzie sie dobrze prowadził. Patrzylamtez na długość gondoli i Adamex ma wyjątkowo długie. Oboje z M jesteśmy bardzo wysocy wiec raczej Bobo nie będzie małe![]()
U nas wygrał bebetto głównie ze wzg na to że mega się prowadzi pomimo tego że to nie jest wózek pojedynczy. Jest zwrotny i ma świetne amortyzatory, no i pompowane koła. Oglądałam abc ... zoom, coś tam twins masakra, zoom cena 4000 a sztywny taki i ciężki jak cholera, a ja na drugie piętro będę to taszczyc więc waga też była ważnaWiem właśnie, jak byłam na etapie transferu 2 mrozaczkow to przeglądałam cały Internet