ewelin86
Fanka BB :)
Mi tylko sen pomoże bo nie chce nic braćEwelin tez mialam to dzisiaj od rana i kolo poludnia przeszlo - cos nas te bole mecza ale na szczescie o tyle szlo wytrzymac ze nie trzeba niz zazyc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tylko sen pomoże bo nie chce nic braćEwelin tez mialam to dzisiaj od rana i kolo poludnia przeszlo - cos nas te bole mecza ale na szczescie o tyle szlo wytrzymac ze nie trzeba niz zazyc.
Ja w trakcie ciazy juz wzielam 2 razy apap na bol zatok bo myslalam , ze glowa zaczne zaraz walic w scianeMi tylko sen pomoże bo nie chce nic brać
Zal mi CiebieJa już sama nie wiemnigdy na zmiane pogody mnie nie bolała
Najlepej bym poszła spac i wstała 1 czerwca i później znó na kolejną wizytę bym się budziła
nooo, chyba zaczynam odczuwać zmiane ciśnieniaZal mi Ciebiemnie przez cala ciaze to doslownie 2 razy bolala glowa.
Biedna Ty jestes z tym wszystkim. Ale wiesz,nie jestes sama. Jednej dokucza to drugiej co innego. Ja mndlosci mialam przez niecaly tydz jakos na poczatku i tylko popoludniami. Przyjazni z panem kibelkowym nie nawiazalamnooo, chyba zaczynam odczuwać zmiane ciśnieniaM mnie pociesza, że do końca ciąży bd tak się czuła
Juz mi sie z tego wszystkiego płakać chce i jeszcze te odruchy. Chyba wole puścić pawia i mieć spokój
Hey, mam foto ale masakra. Mega niewyraźne. Na tym etapie już nie da sie go objąć głowica całego. Doktor powiedział ze już ładnych zdjeć nie bedzie bo jest za długie.Gratulacjemasz foteeeeee???
![]()