pisanka89
Fanka BB :)
To może przyjedziesz do mnie i pojedziemy do lublina na wspólne zakupyhehe. U mnie też nie ma smykaNajbliższy w Kielcach
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może przyjedziesz do mnie i pojedziemy do lublina na wspólne zakupyhehe. U mnie też nie ma smykaNajbliższy w Kielcach
![]()
Oj nie kuśTo może przyjedziesz do mnie i pojedziemy do lublina na wspólne zakupy![]()
Ale to wiesz JeszczeOj nie kuś![]()
No wie, że jeszczeAle to wiesz Jeszczew lipcu czy cos. I kto ma do nas blisko też niech przyjedzie hehe zrobimy zakupy wspólne
![]()
Mój.to chyba nigdy nie pokaże sięNo wie, że jeszczeJak już brzuchy sie pokażą
![]()
U niej dzien bez randki - dzien straconyA Ewelin jak zwykle randki z kiblem![]()
Kochana,mysmy robili w 12 tc i po 2 tyg musielismy powtarzac,bo Kropeczki byly za male zeby pomierzyc i sprawdzic wszystko.Mój.to chyba nigdy nie pokaże sięjak wciągne mam plaski a normalnie jak wzdety i tylko tyle.
Dziewczynki powiedzcie mi czy wiecie ike na tym etapie rosna bobaski na dobę? I jaka wielkość miały wasze na badaniu prenatalnym. Prenatalne mam 17 czerwca i zastanawiam się jakiej wielkości wtedy będą. To będzie 12 tydzien 3 dzien