MartiniM
Fanka BB :)
O jejNiestety to bardzo wczesna ciaza 18 tydzien i 4 dzien pozostalo sie modlic i starac nie stresowc ale w tej sytuacji to dla mnie nie wykonalne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O jejNiestety to bardzo wczesna ciaza 18 tydzien i 4 dzien pozostalo sie modlic i starac nie stresowc ale w tej sytuacji to dla mnie nie wykonalne.
Tak naprawde tylko magnez i jakis tabletki roslinne na uspokojenie macicy i robia cieple oklady z lawenda na brzuch.Martini bo wasze kciuki czynią CUDA!!!!!
O rany marluna :-( przykro mi że też przez to przechodzisz. To za wcześnie jeszcze dla maluszków :-(
Dobrze że jesteś w szpitalu. Podają coś?
Tak własnie myślałam,kiedy wysłała mnie w dzień matki na dyżur właśnie do tamtego szpitala trochę go sobie sprawdziłamJa wybrałam do naturalnego porodu Katowice bonifratow. Pani Doktor pracuje w szpitalu w Świętochłowicach a jej mąż jest tam ordynatorem. Na 95 % będę mieć cesarke więc na cięcie pojadę do Świętochłowic właśnie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko magnez i rozkurczowy srodek roslinny i wczraj tez dostalam cos roslinnego na uspokojenie.Marluna, musisz zdać się na lekarzy i im zaufać. jaki to kraj? a jakieś rozkurczowe leki? magnez i coś jeszcze?
musi się udać, musi!