Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla KropkaA mnie znów głowa napierdzielaTragedia jakaś, znów bd musiała wcześniej się położyć
Ja chyba mam słaby dzień dzisiaj
Nie wiem co mam ze sobą zrobić, chyba walnę głową w ścianę. Nie daje rady dziś psychicznieJeszcze teściowa mnie zdenerwowała i chyba po tym się rozpadłam dzisiaj. Dlaczego ludzie nie potrafią trzymać języka za zębami? Skoro się prosi, żeby nikomu jeszcze nic nie mówić to oni i tak Cię zignorują... Rozumiem, że jest radość, ale dlaczego nie uszanuja mojej prośby...
Ano wlasnie czasem ludzie popadaja z skarjnosci w skarjnosc no ale....Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla Kropka
Moja tesciowa dla odmiany chyba wstydzila sie przyznac,ze mamy dzieci w drodze. Kolezankom z pracy powiedziala jak u nas zaczynal sie 6 mc ciazy,a swoim braciom jakos na koniec 6 mc...my powiedzielismy kuzynce jakos po skonczeniu 3 mc,ta przekazala swojej mamie,a ta z kolei zadzwonila do mojej tesciowej z pyt czemu sie nie pochwalila? Wiesz co odpowiedziala..."a czym tu sie chwalic"...nie jest to zenada...
Jak to czym sie chwalić? Nie tu już przegieła...Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla Kropka
Moja tesciowa dla odmiany chyba wstydzila sie przyznac,ze mamy dzieci w drodze. Kolezankom z pracy powiedziala jak u nas zaczynal sie 6 mc ciazy,a swoim braciom jakos na koniec 6 mc...my powiedzielismy kuzynce jakos po skonczeniu 3 mc,ta przekazala swojej mamie,a ta z kolei zadzwonila do mojej tesciowej z pyt czemu sie nie pochwalila? Wiesz co odpowiedziala..."a czym tu sie chwalic"...nie jest to zenada...
Ja podchodzilam w gyncentrumzdecydowanie jesteś już na lepszym etapieja już bym chciała by był styczeń
![]()
Jest tu jakaś dziewczyna która podchodziła do procedury w GYNCENTRUM?
Ja tez chodzę do dr. Gajewskiej cudowna kobietaMy leczyliśmy się też u dr Mercika
Nadal chodzę do kliniki tyle że do dr Gajewskiej,jakoś trudno mi się przekonać do ginekologa który nie ma styczności z niepłodnością i in vitro
Super,skoro szczęśliwie poprowadziła Twoją ciążę już do takiego etapu to może mnie tylko dodatkowo utwierdzić w przekonaniu że dobrze wybrałam i moje malenstwo jest pod właściwą opieką