Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej LaseczkiCzesia i jak tam się czujesz?
Tez tak mialam,tylko u mnie jak sie krew puscila to konca nie bylo widacDobryyy!!! Chcę już jutro(( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku
takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
Zauważyłam podczas smarkania już nie pierwszy raz krew na papierze. Ale czytałam że śluzówki są teraz ukrwione i tak się dzieje. Tez tak miałyście? I znowu kluje mnie tam wiecie gdzieboję się że to coś z szyjka. Ciekawe czy jutro mnie gin przebada
U mnie tak bylo przez jakies chyba 2 tyg bo akurat jakis katarek mialamDobryyy!!! Chcę już jutro(( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku
takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
Zauważyłam podczas smarkania już nie pierwszy raz krew na papierze. Ale czytałam że śluzówki są teraz ukrwione i tak się dzieje. Tez tak miałyście? I znowu kluje mnie tam wiecie gdzieboję się że to coś z szyjka. Ciekawe czy jutro mnie gin przebada