reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ciesz się że nie spaliłasJa upiekłam ciasto z truskawkami. W piątek koleżanka przyniosła do pracy, pyszne. Wzięłam przepis. Moje jest zupełnie bez smaku, pierwszy raz mi wyszło takie dziadostwo bezpłciowe...
Zjadłam na silęOj tamI tak pewnie zjesz
![]()
Zjadlabym, teraz zapycham się fistaszkamiMi się jeść nie chceAle właśnie wstawiłam wodę na pierogi z kapustą
![]()
Mój też się zbuntował i dał mi nieźle popalić, ale na szczęście wracam do żywych, głowa już tylko cmi delikatnie a i obiad mogłam zjeść i nie wisieć nad kibelkiem ;-) zjadłabym sushi, szkoda że nie można, uwielbiam.Tylko u mnie to wszystko w kibelku wyladujecoś mój maluch jeść nie chce
![]()
A co sądzicie na temat jedzenia lodów, naczytalam się mnóstwa opini że w ciąży nie wolno a mi się chce magnuma
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Mój chyba się opanował jak dostał cheetosyMój też się zbuntował i dał mi nieźle popalić, ale na szczęście wracam do żywych, głowa już tylko cmi delikatnie a i obiad mogłam zjeść i nie wisieć nad kibelkiem ;-) zjadłabym sushi, szkoda że nie można, uwielbiam.
A co sądzicie na temat jedzenia lodów, naczytalam się mnóstwa opini że w ciąży nie wolno a mi się chce magnuma
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że nie zaszkodzi