• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już jestem spakowana. Klade się spać.
.
Pierożku mój kochany dobrze zrozumiałam ze kładzie Cię w szpitalu z powodu boli i twardej macicy. ? I chce Was dokładnie obejrzeć .?
Przesyłam gorące buziaki dla Ciebie i bliźniaków. Wykup internet koniecznie i dawaj znać .
Ewunka ja sama nie wiem po co ale zrobią dokładne badania bo to nie pierwszy raz jak kręgosłup mi daje bardzo popalić a nie wiedzialam że to od macicy. I powiedział że jeżeli ostatnio sorzatalam albo.cos robiłam to Przez to. A ja wczoraj od 7 do 12 :/ sorztaalam caky dom. Nie wiedziałam że to ma takie znaczenie :( nie nosiłam nic tylko mopowanie zmienianie pościeli mycie naczyń itd ale ktoś to musi robić póki m nie ma :( jakoś bd musiała miesiąc żyć w syfie haha
Najważniejsze że maluszki całe i będzie dobrze. Niestety po kolejnych 4 nospach nie przechodzi więc już 7 za mną rano zbieram graty i jade

reklama
.

Ewunka ja sama nie wiem po co ale zrobią dokładne badania bo to nie pierwszy raz jak kręgosłup mi daje bardzo popalić a nie wiedzialam że to od macicy. I powiedział że jeżeli ostatnio sorzatalam albo.cos robiłam to Przez to. A ja wczoraj od 7 do 12 :/ sorztaalam caky dom. Nie wiedziałam że to ma takie znaczenie :( nie nosiłam nic tylko mopowanie zmienianie pościeli mycie naczyń itd ale ktoś to musi robić póki m nie ma :( jakoś bd musiała miesiąc żyć w syfie haha
Najważniejsze że maluszki całe i będzie dobrze. Niestety po kolejnych 4 nospach nie przechodzi więc już 7 za mną rano zbieram graty i jade
Kobito a mówilas, ze jesteś leniem ;) jaki leń tyle robi?;)
Dawaj znać jutro bo będziemy czekać z niecierpliwością

.

Sprawdzi co i jak i puści do domu na pierogi :D dmucha na zimne i dobrze lepiej sprawdzić .
A jak wrócisz do domu to pranie ręczne bo pralka zepsuta o_O
Buziaki bądź dzielna.
A takie porządki jak na lenia to nieźle :p mam nadzieje ze to raz w tygodniu nie co dzień ;)

Aniołkowa, nie widać tego pęknięcia na usg, ale można sprawdzać na usg iloś wód. Jak mi po odejściu na izbie sprawdzili to miałam 3 AFI (czyli prawie nic, prawie wszystkie odpłynęły) i potem już do końca miałam tyle. Jedne wyciekały, nowe się produkowały ale nie miały się gdzie zatrzymać. Tylko gdzieś w jednym miejscu w jakimś zakamarku pęcherza. A Tobie sprawdzili ile masz wód?
Mojej cioci lata temu ( dokładnie w 1987 r.) odeszły wody w 5 czy 6 miesiącu. Wtedy nawet usg nie było. Lekarze od razu chcieli kończyć ciąże bo dziecko miało niby nie przeżyć. Ale co oni tam wiedzieli... Ciotka się nie zgodziła. Leżała w szpitalu, potem wyszła na własne żądanie bo Ją strasznie dołowali w szpitalu tym naciskaniem na usunięcie ciąży. Ona miała to szczęście, że Jej się pęcherz zasklepił i w końcu wody przestały cieknąć. Urodziła wcześniej (bo w 8 miesiącu), a kuzynka jest zdrowa, mądra i co najlepsze pracuje w Invikcie (to klinika w Polsce, która zajmuje się Invitro)☺

Pisanka, no niedobre wieści. Ale szpital to dobra decyzja w tej sytuacji. Wyciszą Ci skurcze i sobie wrócisz do domu. Tylko wiesz, Ty nie szalej więcej z tym mopem. Z bliźniakami nie ma żartów☺

Czy jest tu jakaś ciezaroweczka która startowała z niska beta i ciąża rozwija sie prawidłowo? Ja dzisiaj jestem 13dpt dwudniowego zarodka i beta tylko 18 i jestem załamana ;(
Hej,odpisywalam ci juz na twój post i w miedzy czasie przejrzałam kto po in vitro, wiem że do środy nie wytrzymasz, bo nerwy cię zjedzą a to może negatywnie wpłynąć na zarodeczek, idź jutro na drugą betę, to nieprawda że nie ma sensu, ja robiłam betę codziennie i codziennie rosła prawie 100 %,jeśli twój maluszek będzie walczył to już jutro ta beta będzie większa a ty spokojniejsza, co na pewno wyjdzie wam obu na zdrowie, trzymam kciuki :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,odpisywalam ci juz na twój post i w miedzy czasie przejrzałam kto po in vitro, wiem że do środy nie wytrzymasz, bo nerwy cię zjedzą a to może negatywnie wpłynąć na zarodeczek, idź jutro na drugą betę, to nieprawda że nie ma sensu, ja robiłam betę codziennie i codziennie rosła prawie 100 %,jeśli twój maluszek będzie walczył to już jutro ta beta będzie większa a ty spokojniejsza, co na pewno wyjdzie wam obu na zdrowie, trzymam kciuki :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pójdę jutro bo nerwowo sie wykończę ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry