malutkikaczorek
Fanka BB :)
Tyle ze czytałam ze przy niskiej becie często dochodzi do poronienia samoistnego albo jest puste jajo ;( dlatego szukam kogoś komu udało sie z niska beta początkowa ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba myśleć pozytywnie, bez względu na wszysko, ja miałam niska betę, bo tylko 21.mi niestety wtedy się nie udało,byłam załamana ale czytając wtedy różne fora niektórym się udawało,więc walcz o to maleństwo póki co pozytywnymi myślami! Wierzę że już niedługo do nas dołaczysz,wiara czyni cuda pamiętaj!Tyle ze czytałam ze przy niskiej becie często dochodzi do poronienia samoistnego albo jest puste jajo ;( dlatego szukam kogoś komu udało sie z niska beta początkowa ;(
Już teraz wiemPisanka, no niedobre wieści. Ale szpital to dobra decyzja w tej sytuacji. Wyciszą Ci skurcze i sobie wrócisz do domu. Tylko wiesz, Ty nie szalej więcej z tym mopem. Z bliźniakami nie ma żartów☺
Kochana a na przyszlosc kobieta w ciazy nie ppwina mopowac podlogi odkurzac wlasciwie nie powinna wykonywac rzeczy ktore wymagaja pochylonej pozycji ciala !!!Już teraz wiempierwdzy raz jestem w ciąży
nie znam jeszcze księgi zakazów hehe. Nie wiem czy usne
Lekarze dobrze żyją wcześnie nie wstająBuu dopiero przed 10 się dowiem od lekarza czy bd miała miejscówke