• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

gosia321 chyba racja co do tego odkurzania i mycia podlogi , ja po takim sprzataniu tez zawsze czuje bol brzucha i mimo ,ze nie moge patrzec na taka podloge gdzie leza klaczyska chyba sobie odpuszcze ,bo widze ze za kazdym razem mam tepy bol wtedy w podbrzuszu i kregoslupie :(

reklama
Lekarze dobrze żyją wcześnie nie wstają :p
Chyba bardziej chodziło mu o to że do 10 kogoś wypisza :p
Martka o której masz prenatalne??
Gosia co do odkurzacza to mam taki co sam jeździ i odkurza ale raz na tydzien zmywalam podłogę bo pies wszędzie ślady i jedzenie przyklejone do podłogi zostawia :p
Teraz zrezygnuje z.mopowania niech sobie odkurzacz sam radzi :p

Dziewczyny ogłaszam że od teraz będę już aktywna. Miałam jakieś dziwne przeczucie, że jak zacznę za wcześnie to zapeszę i coś się stanie. 11 tydzień leci i wczorajsze usg wyszło bardzo dobrze. Dzidzia ma już 5cm. 16.06 prenatalne, proszę mnie wpisać do kalendarza. Jak siądę do komputera to przygotuję suwaczek.
Tymczasem: chciałabym życzyć powodzenia wszystkim, ale w szczególności ciepło myślę o Aniołkowej i Czesi.
Za pomyślne rozwiązanie.
Pisanka: w szpitalu sie uspokoisz, będziesz pod dobrą opieką.

Dziewczyny ogłaszam że od teraz będę już aktywna. Miałam jakieś dziwne przeczucie, że jak zacznę za wcześnie to zapeszę i coś się stanie. 11 tydzień leci i wczorajsze usg wyszło bardzo dobrze. Dzidzia ma już 5cm. 16.06 prenatalne, proszę mnie wpisać do kalendarza. Jak siądę do komputera to przygotuję suwaczek.
Tymczasem: chciałabym życzyć powodzenia wszystkim, ale w szczególności ciepło myślę o Aniołkowej i Czesi.
Za pomyślne rozwiązanie.

CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!! Czesia aniolkowa madzionga kciuki!
Martka samych dobrych wieści!

7: martka83 : badania prenatalne

8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
16: Kasia_Basia - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[

Za pomyślne rozwiązanie.
Moj o tym czasie tez tyle miał :)

reklama
Ja mam nadzieję że będą miały chociaz 3,5 cm ale zobaczymy.

Ale Ty masz dwójkę[emoji4] czyli w sumie 7cm. Rzeczywiście mój jest duży, ale u nas w rodzinie duże dzieci się rodzą, co najmniej 4kg.
A i zapomniałam dodać że odstawiłam już wszystkie leki, zastały tylko witaminy i euthyrox. Dziwnie sie czuje, bez tego całego cyrku[emoji85]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry