Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewelinka nie przejmuj sie takie male wachania moga byc spowodowane np jakims stanem zapalnym w organizmie infekcjaMonocyty, eozynofile i bazofile.
a lepiej nie mówić co wyczytalam. Tylko to wszystko osobno pisze a ja mam to w sumie.
Mam 13.7 % norma do 12%oraz 1.7 norma do 1.6
Kochana gratuluje cudowna informacjaNie ogarniam Was dziewczyny, za rzadko wchodzę chyba [emoji6] ale dziś nie mogę się nie pochwalić. Jestem w ostatnim dniu 5 tygodnia, dziś byliśmy na usg potwierdzającym ciąże (tak szybko bo moja ginka jutro na urlop wyjeżdża) . Co prawda serduszka żadnego nie zobaczyłam za to były 2 RÓWNIUTKIE PĘCHERZYKI 7-milimetrowe !!! Bedą BLIŹNIĘTA [emoji3] za tydzień kolejne usg.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
E tam w łazience teraz u rodziców to Mieszkam w pokoiku i kiedy wolna chwila to smaruje. Lepiej zacząć teraz niż obudzić się po fakcie przynajmniej będę wiedziała że starałam się jak mogłamPisanka to ty caly czas w lazience chyba siedzisz i nakladasz jedna maziaje za druga![]()
GratulujęNie ogarniam Was dziewczyny, za rzadko wchodzę chyba [emoji6] ale dziś nie mogę się nie pochwalić. Jestem w ostatnim dniu 5 tygodnia, dziś byliśmy na usg potwierdzającym ciąże (tak szybko bo moja ginka jutro na urlop wyjeżdża) . Co prawda serduszka żadnego nie zobaczyłam za to były 2 RÓWNIUTKIE PĘCHERZYKI 7-milimetrowe !!! Bedą BLIŹNIĘTA [emoji3] za tydzień kolejne usg.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom