Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak nie mialam... ale jesli masz niedlugo wizyte to zaczekaj i poinformuj lekarza chyba najlepiej tak bedzie. Moze to jakas bakteria ?!Hej dziewczyny
Ja na razie z objawów mam ciazowa spiączke, piersi urosły ale w ogole nie bola i pewnie juz nie beda- nie mam praktycznie czucia w piersiach ;p
Mam do was takie pytanie, ostatnio okropnie boli mnie tam na dole, szczegolnie przy podmywaniu oraz bardzo szczypie przy wypływaniu luteiny/zelu, chodze co chwile siku, wiec tez sie tam czesto podcieram, czy ktoras tak miała i przeszło? czy tak juz bedzie do konca brania leków?

Moze luteina cie uczula? Mnie na poczatku stosowania tak szczypalo i swedzialo ze z dwa dni praktycznie tylkiem po ziemi jeździłamHej dziewczyny
Ja na razie z objawów mam ciazowa spiączke, piersi urosły ale w ogole nie bola i pewnie juz nie beda- nie mam praktycznie czucia w piersiach ;p
Mam do was takie pytanie, ostatnio okropnie boli mnie tam na dole, szczegolnie przy podmywaniu oraz bardzo szczypie przy wypływaniu luteiny/zelu, chodze co chwile siku, wiec tez sie tam czesto podcieram, czy ktoras tak miała i przeszło? czy tak juz bedzie do konca brania leków?
Co do.piersi to mnie tez nie bola już kilka tygodniHej dziewczyny