• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nawet bólu piersi nie miałam. Zero objawów. Mdłości też mnie ominęły. Także objawy to nie jest jakiś wyznacznik zdrowej ciąży. Pamiętaj że każda ciąża jest inna. I nie patrz na to że ktoś mial jakieś objawy bo ty np możesz nie mieć Żadnych

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam sie... ja np nie wymiotowalam tylko mialam mdlosci wieczorne , wiec od jednej starej ciotki bezdzietnej w dodatku slyszalam ze jakie to dziwne ze nie mam wymiotow i ze w dodatku kazdy ma rano a ja wieczorem...nie ma czasem sie co za duzo namyslac po prostu organizmy sa rozne a czasem ludzkie gadanie lub przemyslenia to tylko w paranoje mozna wpasc :)

reklama
Cześć dziewczyny
Ale tu pusto dziś
Ja dzis siedze w domku, moze sobie cos poczytam, musze odpoczać po przeprowadzkowym weekendzie.
Kurcze u mnie dzis 17 dpt a ja nie mam zupełnie zadnych objawów, oprocz powiekszonych piersi, nawet nie odczuwam juz jakiegos specjalnego zmeczenia, strasznie mnie to martwi, bo jednak cos tam powinno sie dziac, nawet wczoraj robilam sikanca, zeby sprawdzic czy w ogole dalej jestem w ciazy, ale wyszły 2 kreski. Jutro pewnie pojade na bete :/
Ja do tej pory nie mam żadnych objawów a to 15 tc :) jedynie sutki bola jak gdzieś dotknę przez przypadek. Mdłości miałam od 6 tc przez 2 tyg.tylko kilka.razy ale.to.mulilo tylko i tyle :)

Byłam juz u endo..wszystko ok kontrola za miesiac. Jeszcze czekam na wyniki posiewu jeżeli dzisiaj będą to idę na wizytę do gina ale chyba tylko z wynikami więc.nie.wpisywalam bo wizyta Jeszce pod znakiem zapytania

Nikaaa niby tak, w 1szej ciazy tez nie mialam wymiotów, tylko wszystko bardzo intensywnie pachniało i to przyprawiało mnie o mdłosci, ale to chyba tak 7-8 tc dopiero, ale Ci zazdroszcze, ze to juz koncówka!!!
Marzen ja w ogole nie farbuje włosów, do fryzjera chodze raz na rok :D ale dostałam na dzien mamy karnet do spa i musze niedlugo isc, bo konczy mi sie data waznosci, wiec tez moze uda mi sie jedno popołudnie dla siebie wygospodarowac (o całym dniu nawet juz nie marzę :))

Ja wcale nie chodzę do fryzjera i może dkatego mam.wlosy jakie mam hehe. Chciałabym pofarbowac ale się boje. Wstrzymam się :D oczywiście dzisiaj po endo zaszłam do h&m z koleżanką i jak ona kupiła na promocji czapeczke i buciki ja też no i skarpetki... Trzymajcie mnie :)

dziewczyny czy jak brzuch boli jak na @ to bierzecie nospę? wiem, że to normalne, ale zastanawiam sie czy wtedy lepiej brać czy nie
Lekarz mi mówił że jak tylko zaczyna bolec brać.dwie i Noe patrzeć na.nic skurcze gorzej wpływają niż nospa. Ja biorę nawet jak pachwiny bola wtedy się rozluźniaja trochę ale nie biorę codziennie

A mój dr zweryfikował zdanie na temat nospy od ostatniej ciąży. Ponoć np. w Usa jest zakazana w ciąży. Lepiej jak chwilę pociągnie, u mnie przechodzi bez nospy. Wcale nie jest powiedziane że to nospa pomaga.

Dziewczyny a co z magnezem? Bierzecie? Ja biorę 4 tabsy dziennie, w pierwszej tez brałam ale dopiero od 20 tc jak mi sie brzuch stawiał, teraz nawet brzuch mnie nie boli i sie zastanawiam czy jest sens

reklama
Ja nie biorę ani nospy (bóle nie są aż tak uciążliwe dla mnie, słabsze niż w pierwszych dniach miesiączki, a nie pracuje więc mogę poleżeć gdy trzeba), magnezu też nie. Poza lekami związanymi z procedura biorę tylko kwas foliowy, wit D (od dawna suplementuje zw na Hashimoto), euthyrox jak zwykle i włączyłam też jodit chociaż przed ciąża zaostrzał mi autogresję i wracały bóle stawów. Mam nadzieję, że ciąża do wyciszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry