• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Też lecę na encortonie, ale na szczęście żadnych skutków ubocznych nie odczuwam.

Dziś ostatni zastrzyk z fraxiparine i zostanie mi sam duphaston i encorton właśnie.

Madzionga trzymam kciuki!

Dziewczyny dajcie spokój z tym psem, brzuch ciążowy nie jest z papieru ryżowego i o ile nie jest to 80kg kaukaz odbijający się od niego z impetem po aport, to nic się nie stanie od takiego przypadkowego odbicia poza ewentualną chwilą dyskomfortu.

Dziewczyny czy usg serduszkowe jest przez brzuch czy pochwę? Zastanawiam się czemu kazała mi umawiać osobno usg i wizytę (zawsze miałam usg podczas wizyty i zastanawiam się czy to zw na sprzęt)
Poczekaj troche, ja juz lece na encortonie od 1 kwietnia. Wasik tak szybko nie rosnie;)
Na poczatku tez nie mialam zadnych skutkow ubocznych;)

Dkugo bierzecie ten encorton. Ja musiałam odstawić po pozytywnym teście bo lekarz w klinice mówił że błona w macicy z a grubo narasta i potem może być plamienie czy cos nie pamiętam :D

Też się zastanawiam po co ten encorton jak już ciąża jest przecież on osłabia organizm, pomaga w implantacji, a w ciąży jakie ma zadanie?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem właśnie. Zawsze jak czytałam o encortonie to był dla tych które miały albo tarczyce i wysokie atpo albo zapobiegawvzo żeby się maluchy przyczepily a tak to nie wiem :) może ktoś mądrzejszy się wypowie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry