Nikaaa
Fanka BB :)
O nie nie, już chce mieć to za sobą bo nie zniosę już tego bólu brzucha .Jak chcesz możemy się zamienić, ja już nie mogę się doczekać mojego maluszka![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O nie nie, już chce mieć to za sobą bo nie zniosę już tego bólu brzucha .Jak chcesz możemy się zamienić, ja już nie mogę się doczekać mojego maluszka![]()
Cześć dziewczyny juz chyba czas żebym do was dołączyła. Chyba już pomału osfajam się z tym ze się udało i jestem w ciąży. Większość z was kojarzę z forum kto po in vitro. A więc u mnie dziś juz 8tc i 4 dzień .miło was tu spotka i poczytać. . [emoji5][emoji4]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
wow juz penatalne? ale czas leci![]()
Ja odstawilam wszystko w 10.5 tygJuż leki zmniejszasz?expresowe tempo, ja dopiero od 4 dni wycofuje się z luteiny
Mavi ja w 1szej ciazy miałam w 13 tc, dostałam informację, zeby wlasnie wtedy robic, ale moze cos sie zmieniło. A darmowe prenatalne są po rządowym in vitro, czy po kompercyjnym tez? Lekarz wystawia na to jakies skierowanie? Nawet nie wiedzialam, ze tak jest, a w sumie fajnie, bo z tego co pamietam to dosc drogie badanie.
Kajka ale fajnie, ze dołaczyłasJa na razie cały czas te same leki i w takiej samej ilosci biorę. Ide do naszego lekarza dopiero w 9 tc, wiec moze wtedy mi cos odstawi.
Tequila nie wiem skad jestes, ale u mnie tez bardzo brzydko i zimno, wczoraj okropnie padało, dzis nie lepiej, tragiczny ten lipiec pod wzgledem pogody, licze na ładny sierpień.