• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Coś przez ostatnie 3 dni cisza na forum była :) Mam nadzieję, że teraz będziemy pisać jak szalone :)

Nikaaa ale leci czas :) Ty juz nie długo Synusia zobaczysz i będziesz go przytulać :) Jak ja bym chciała już być na takim etapie jak Ty :)

Powiem Wam, że wogóle nic na wadze nie przybieram. Może to jeszcze się zmieni, ale waga cały czas w tym samym miejscu stoi. Od początku transferu do teraz tylko 2kg mi przybyło.

Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny juz chyba czas żebym do was dołączyła. Chyba już pomału osfajam się z tym ze się udało i jestem w ciąży. Większość z was kojarzę z forum kto po in vitro. A więc u mnie dziś juz 8tc i 4 dzień .miło was tu spotka i poczytać. . [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajka [emoji4] Kajka a nie masz czasem dzisiaj 8 tc i 5 dzien? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mavi ja w 1szej ciazy miałam w 13 tc, dostałam informację, zeby wlasnie wtedy robic, ale moze cos sie zmieniło. A darmowe prenatalne są po rządowym in vitro, czy po kompercyjnym tez? Lekarz wystawia na to jakies skierowanie? Nawet nie wiedzialam, ze tak jest, a w sumie fajnie, bo z tego co pamietam to dosc drogie badanie.
Kajka ale fajnie, ze dołaczyłas :D Ja na razie cały czas te same leki i w takiej samej ilosci biorę. Ide do naszego lekarza dopiero w 9 tc, wiec moze wtedy mi cos odstawi.
Tequila nie wiem skad jestes, ale u mnie tez bardzo brzydko i zimno, wczoraj okropnie padało, dzis nie lepiej, tragiczny ten lipiec pod wzgledem pogody, licze na ładny sierpień.

Ewelin ja juz przytyłam 1 kg, ale wcinam słodycze jak opętana, w ogole nie jem miesa/wędlin, tylko słodkie, na sniadanie chleb z dzemem, na obiad najlepiej słodkie nalesniczki/racuszki/pierozki z jagodami etc, a pozniej jeszcze przegryzę czekoladą :/

Mavi ja w 1szej ciazy miałam w 13 tc, dostałam informację, zeby wlasnie wtedy robic, ale moze cos sie zmieniło. A darmowe prenatalne są po rządowym in vitro, czy po kompercyjnym tez? Lekarz wystawia na to jakies skierowanie? Nawet nie wiedzialam, ze tak jest, a w sumie fajnie, bo z tego co pamietam to dosc drogie badanie.
Kajka ale fajnie, ze dołaczyłas :D Ja na razie cały czas te same leki i w takiej samej ilosci biorę. Ide do naszego lekarza dopiero w 9 tc, wiec moze wtedy mi cos odstawi.
Tequila nie wiem skad jestes, ale u mnie tez bardzo brzydko i zimno, wczoraj okropnie padało, dzis nie lepiej, tragiczny ten lipiec pod wzgledem pogody, licze na ładny sierpień.

No właśnie on mi podał 3 dni w których mam zrobic prenatalne (i to właśnie byłby 12-13 tc, ale pani w rejestracji powiedziała, ze niestety nie ma miejsc i tylko taki termin był wolny [emoji20] ja byłam w rządówce wiec nie wiem czy po komercyjnym tez jest darmowe prenatalne. Powiedział, ze ciaza po ivf jest wskazaniem do darmowego prenatalnego wiec warto z tego skorzystać i wystawił skierowanie, ale mowię nie wiem czy tez tak jest przy komercyjnym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mavi dzieki za info, napewno o to zapytam. Własnie w tym prenatalnym chodzi o to, ze ta przeziernosc karkowa widac chyba w 12-13, ale mysle, ze gdyby miało zupełnie nie byc widac, to pewnie pani na recepcji by powiedziała, ze nie ma sensu sie wybierac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry