• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Truskawko oczywiście pomalutku to odztawianie dziś ostatni crione żel. I lutinus tez juz zadziej. . Ja wybieram się do Mirockiego 4.08. A 10.08 mam prenatalne ale kazał mi się zgłosić do innej kliniki gdzie przyjmuje . I badania musze juz zacząć robić z krwi ale twn czas leci. Pamiętam jak razem z mavi betę robilysmy a tu już tyle czasu minęło. [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawko oczywiście pomalutku to odztawianie dziś ostatni crione żel. I lutinus tez juz zadziej. . Ja wybieram się do Mirockiego 4.08. A 10.08 mam prenatalne ale kazał mi się zgłosić do innej kliniki gdzie przyjmuje . I badania musze juz zacząć robić z krwi ale twn czas leci. Pamiętam jak razem z mavi betę robilysmy a tu już tyle czasu minęło. [emoji5][emoji4]

Kajka to mamy tego samego dnia prenatalne [emoji5] ja sie dobrze czuje bynajmniej nie ciążowo tylko brzuch mnie dosc często boli [emoji20] ale na szczęście obchodzę sie bez nospy. Przez to jeszcze nie dochodzi do mnie, ze jestem w ciąży, ze sie udało. Dlatego często oglądam filmik z wizyty serduszkowej i jak tak słucham tego pikania to cieżko mi uwierzyć, ze to moja fasolka [emoji7] a Ty jak sie czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez biorę crione, wiec pewnie tez w podobnym okresie mi odstawi, dobrze wiedziec, bo myslalam, ze to do konca 1szego trymestru. To sie miniemy, bo ja ide 3 sierpnia do niego :) On będzie Ci robił to prenatalne? wlasnie sie zastanawiam gdzie isc, miałam fajną lekarkę od prenatalnego, ale nawet nie wiem czy jeszcze przyjmuje.

Transfer miałam 6.06 , tak oczywiście słyszeliśmy juz dwa razy .wszystko w jak najlepszym pozadku . Juz pomału zaczynam zmieszać leki . A który to u Ciebie tydzień? Czytałam Większość postów zanim postanowiłam napisać ciesze się ze sytuacja z krwawieniem się stabilizuje i trzymam kciuki za was [emoji5]

7w5d mniej więcej, 13.06 miałam crio blastocyty. Z leków został mi progesteron w dwóch formach i Encorton. Poza tym tylko suple: wit D, magne B6 (w szpitalu zalecili), jodit 200 i folik.

Truskawka ja znów słodkiego nie jem :P chyba że mi się zachce :)

A co badań ja in vitro komercyjne miałam, ale dostałam na prenatalne skierowanie i miałam za darmo. Mi tłumaczyli ze maja z jakimś dr podpisana umowę i od nich pacjentki mają za darmo.

]Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: mavi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pisanka gdzie jestes nad morzem?
Fajne macie kwatery? Bo ja szukam i szukam i nic nie moge znalezc, a jak znajde to strasznie drogo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteśmy w Sianożętach ( 2 km od Ustronia morskiego a 12 od Kołobrzegu. Szukaliśmy dzień przed wyjazdem więc ciężko mi powiedzieć mamy pokój z.lazienka i tyle starczy :) dzwonilismu do 30 ośrodków nigdzie miejsc nie bylo. Więc cud że.cokolwiek znaleźliśmy ale z psem już żeby jechać miejsc nie bylo ;( więc została w domku a my odpoczywamy od chrapania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry