• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszystkozajete o której masz wizytę?

Co do mówienia o ciazy moi rodzice, teście i koleżanki wiedzieli od początku. Rodzina dowiedziała się jak wylądowałam w szpitaku w 3 mc już dłużej niestety ukrywać się nie dało a teraz wie już każdy :)

Jeny ja dzisiaj 17 tydzień już chce polowkowe a będzie dopiero za miesiąc wrrrrrr

reklama
Hej ☺
kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U mnie od początku wiedziała siostra z mama oraz przyjaciółka. Oczywiście teściowa jak byłam w 2 mc zaczęła już mówić swojej rodzinie. Pozostała moja rodzina nic nie wie o ciąży. Moja mama powiedziała niedawno swoim 2 koleżankom no i oczywiście w pracy wiedzą bo zwolnienie przyniosłam. Jak ktoś mbie zapyta to odp ze jestem w ciaxy. Ale tak sama z siebie nie będę mówić. No i oczywiście nasi wspólni znajomi wiedzą.

O 11:20 mam usg i później dopiero 15:20 wizyta - poproszę o kciuki, bo stres lekki wkracza.

Wczoraj w nocy tata mi smsa napisał, że on się cieszy a to takie trudne nikomu nie mówić, haha [emoji23]

do nas przychodzą znajomi za 2 tyg na parapetówke, obmyslam plan jak nie pic i pic jednoczesnie :D chyba sobie kupie piwo 0 % lub bede piła fake drinki hehehe, zobaczymy czy beda cos podejrzewac :)

Dziewczyny, co tu taka cisza?
Tequila, kupilas juz ta posciel, czy tylko ogladasz i wybierasz?
Ja chyba kupie ta sama co Ty.
Bo z tego co widzialam to ta jest najladniejsza;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka widzę, że każda z nas bedzie miała ta pościel :) Zakochałam sie w niej :)
Jak tam się czujesz Strawbelka?
Mi dziś coś niedobrze :( A na dodatek jest zimno i deszczowo i nic sie nie chce
A tak mi sie marzy kąpiel w wannie z książką

Strawbelka widzę, że każda z nas bedzie miała ta pościel :) Zakochałam sie w niej :)
Jak tam się czujesz Strawbelka?
Mi dziś coś niedobrze :( A na dodatek jest zimno i deszczowo i nic sie nie chce
A tak mi sie marzy kąpiel w wannie z książką
Ewelin, ja czuje sie dobrze, tylko nudzi mi sie strasznie w domu samej:(
Nie przeszly Ci jeszcze mdlosci?
Posciel cudna, to fakt, inne mi sie juz nie podobaja;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przejść przeszły, ale czasami powracają. Wczoraj bez problemu wypilam kawe i zjadłam kanapki z serem żółtym. A dziś to samo i mi się niedobrze zrobiło od tego. Więc chyba muszę codziennie coś innego jeść :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry