ewelin86
Fanka BB :)
Powiem Ci, że ja do wczoraj nie jadłam nabiału, bo zaraz mi niedobrze było. A teraz znów mi się wydaje, że za dużo go zjadłam i może dlatego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci, że ja do wczoraj nie jadłam nabiału, bo zaraz mi niedobrze było. A teraz znów mi się wydaje, że za dużo go zjadłam i może dlatego
Yyy chyba nie. Bynajmniej nic o teście potrójnym nie pisze. A co do serca to pisze mi czynność serca płodu -uwidocznionoNikaaa przy drugich prenatalnych miałaś robiony test potrójny i echo serca?
Nie, przy pierwszych robi się pappa a przy drugich test potrójny i echo sercaTequila, a testu potrojnego nie robi sie czasami przy pierwszych prenatalnych? Bo cos kojarze ze mozna robic test potrojny, albo podwojny, pappe.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Echo serca ale też dokładne badania kazdej części ciała maluszkaZ tego co wiem to tylko jest echo serca na drugich prenatalnych. Ale mogę się mylić
Mi w klinice mowili ze przy drugich robia tylko usg. Z krwi nic juz nie robia.Nie, przy pierwszych robi się pappa a przy drugich test potrójny i echo serca