TeQuila
Fanka BB :)
A umiwiłas się już na drugie? W którym tyg ciąży ci wypadają?ja na pierwszych miałam robione podwójny test. Więc teraz nie mam pojęcia jak to będzie wygądać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A umiwiłas się już na drugie? W którym tyg ciąży ci wypadają?ja na pierwszych miałam robione podwójny test. Więc teraz nie mam pojęcia jak to będzie wygądać
U mnie skierowanie ważne jest na pierwsze i drugie prenatalne, trzecie już płatneJeszcze sie nie umawiałam bo to nie u mnie w klinice. Za tydz mam wizyte i dowiem sie o tych drugich prenatalnych. Może znów dostane skierowanie.
U mnie tak samo.U mnie skierowanie ważne jest na pierwsze i drugie prenatalne, trzecie już płatne
Prenatalne należy wykonać między 11 a 13tci6d a najlepiej w połowie tego okresu bo wtedy wychodzą najlepsze pomiary
Ciąża po in vitro nie jest wskazaniem do tych badań wg NFZ dlatego lekarze wypisują skierowania z wymyślonym wskazaniem gdyż PTG uważa że każda ciężarna powinna je wykonać
Trochę to skomplikowane, zresztą jak większość tematów w Polsce![]()
Ja chcę iść dużo wcześniej, tak ok 19 tc max 20 tc muszę jeszcze tylko dopytać o te echo serca i w razie gdyby nie było w pakiecie to też się umówićA z tego co wiem tam gdzie miałam pierwsze robione do 10 sierpnia mają wolne. Jak liczyłam to będę w 22 tc jakbym szła na te badania
Ja yez miałam zaznaczone ze po In vitroAle na skierowaniu było okienko (które zaznaczył) ciaza po ivf. Moze to kwestia tego, ze byłam w programie ministerialnym [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom