• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)[/QUOTE]

reklama
Cześć dziewczyny juz chyba czas żebym do was dołączyła. Chyba już pomału osfajam się z tym ze się udało i jestem w ciąży. Większość z was kojarzę z forum kto po in vitro. A więc u mnie dziś juz 8tc i 4 dzień .miło was tu spotka i poczytać. . [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Kiedy miałaś transfer? Słyszałaś już serduszko? Dość blisko jesteśmy z terminami chyba :)

Ja dziś trochę się musze zaktywizować, z psem do weta-okulisty jadę. Nadal trochę na brązowo plamię, ale krwi od kilku dni nie było, a i ilościowo niedużo, więc jestem dobrej myśli. Jutro na dwa razy do kliniki muszę jechać, bo usg 11:30 a wizyta dopiero 15:20. Swoją drogą będę miała chyba najczęściej podglądanego kropka, 3 usg w ciagu 8 dni.. Pełna inwigilacja.. Chciałam później, ale zw na urlopy do wyboru miałam tylko wtorek albo dopiero po pierwszym tyg sierpnia.

Transfer miałam 6.06 , tak oczywiście słyszeliśmy juz dwa razy .wszystko w jak najlepszym pozadku . Juz pomału zaczynam zmieszać leki . A który to u Ciebie tydzień? Czytałam Większość postów zanim postanowiłam napisać ciesze się ze sytuacja z krwawieniem się stabilizuje i trzymam kciuki za was [emoji5]

Cześć dziewczyny juz chyba czas żebym do was dołączyła. Chyba już pomału osfajam się z tym ze się udało i jestem w ciąży. Większość z was kojarzę z forum kto po in vitro. A więc u mnie dziś juz 8tc i 4 dzień .miło was tu spotka i poczytać. . [emoji5][emoji4]

Witam i gratuluje :)
Szybko się oswoiłaś z myślą o ciąży, ja do tej pory niedowierzam że to się dzieje naprawdę :p

Transfer miałam 6.06 , tak oczywiście słyszeliśmy juz dwa razy .wszystko w jak najlepszym pozadku . Juz pomału zaczynam zmieszać leki . A który to u Ciebie tydzień? Czytałam Większość postów zanim postanowiłam napisać ciesze się ze sytuacja z krwawieniem się stabilizuje i trzymam kciuki za was [emoji5]

Już leki zmniejszasz? :o expresowe tempo, ja dopiero od 4 dni wycofuje się z luteiny

reklama
U mnie znowu pada, jakaś masakra, jesień normalnie a nie środek wakacji
Pisanka ty nad tym morzem zamarzniesz, głowę ci urwie wietrzysko :p
Nie mogę się już doczekać wizyty, mam nadzieję że pani dr pozwoli nam wyjechać na wakacje, muszę złapać trochę słońca i wygrzać moje stare kości :p
A tak na marginesie gdzie wszystkie jesteście? Myślałam że będę nadrabiać pół dnia a tu zaledwie kilka postów o_O
Miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry