• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My też teraz samochód ten sprzedamy bo mam 3 drzwiowe wiec nie ma możliwości o przypieciu dzieci a już włożeniu wózka to zapomnij i kupimy coś do 14 k może się uda ale mi się suvy tylko podobają haha a mąż to by chciał kombi jak największe

reklama
Pisanka moj M tez juz chyba wlasnie na tym etapie co Ty bylam i widzielismy niezly wozek to kazal kupowac bo okazja i co ma sie wydarzyc :D ale ciezko bylo , ale jakos przemowilam do rozsadku hehe.
My tez bedziemy musieli kupic cos wiekszego bo oboje smigamy bardzo malymi autkami... planujemy w granicach 10 tys na to przeznaczyc.. Maz pewnie tez sie bedzie upieral na kombi, a mnie wlasnie tez bardziej vany sie podobaja itp :)

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: mavi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Kasia_Basia - połówkowe
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!![/QUOTE]

Pisanka moj M tez juz chyba wlasnie na tym etapie co Ty bylam i widzielismy niezly wozek to kazal kupowac bo okazja i co ma sie wydarzyc :D ale ciezko bylo , ale jakos przemowilam do rozsadku hehe.
My tez bedziemy musieli kupic cos wiekszego bo oboje smigamy bardzo malymi autkami... planujemy w granicach 10 tys na to przeznaczyc.. Maz pewnie tez sie bedzie upieral na kombi, a mnie wlasnie tez bardziej vany sie podobaja itp :)
No te chłopy to ciężkie to ogarnięcia :) of początku mówiłam ze w 7 mc będziemy wózka szukać a on nagle wyskakuje. Vany i suvy wyższe i lepszą widoczność no i nie są kombiakami chociaż tylko ze względu wizualnego wole suva ale wiem ze za te cenę suva można 10× lepszego kombiaka kupić bo niestety SUV to tylko cena ze względu na to ze jest suvem :D m wrócił z UK dopiero a kasy juz nie ma nie wiemy czy na samochód starczy a gdzie ubranka pokoik itd nie wiem co to będzie ale jakos dany radę :)

No te chłopy to ciężkie to ogarnięcia :) of początku mówiłam ze w 7 mc będziemy wózka szukać a on nagle wyskakuje. Vany i suvy wyższe i lepszą widoczność no i nie są kombiakami chociaż tylko ze względu wizualnego wole suva ale wiem ze za te cenę suva można 10× lepszego kombiaka kupić bo niestety SUV to tylko cena ze względu na to ze jest suvem :D m wrócił z UK dopiero a kasy juz nie ma nie wiemy czy na samochód starczy a gdzie ubranka pokoik itd nie wiem co to będzie ale jakos dany radę :)
A juz nie wyjezdza wiecej? Jakos chyba z innych czesniejszych postow zrozumialam ze jeszcze wyjezdza, bo ze teraz mial chyba urlop czy cos, chyba ze cos pokrecilam :D

A juz nie wyjezdza wiecej? Jakos chyba z innych czesniejszych postow zrozumialam ze jeszcze wyjezdza, bo ze teraz mial chyba urlop czy cos, chyba ze cos pokrecilam :D
Nie juz nie bo nie może był dwa lata i firma żeby nie płacić podatku po dwóch latach musi go w pl mieć. Ale na szczęście bedze miał robotę za 2 tys ale zawsze coś bo miało być ze może nie mieć to wtedy chyba byśmy lodowke musieli sprzedać nikt nie myslal ze bd bliżniani a jednak wydatek wiekszy

Ja we wtorek 5 mc zaczynam ale już powoli może zacznę wierzyć w ciążę haha ubranka jakieś mam oczywiście musze 50 kupić i 56 wszystkie ale jeszcze jest czas. Po polowkowych zacznę kompletowac wszysto. Czyli jeszcze miesiąc bp polowkowe będą kolo 20

Ja we wtorek 5 mc zaczynam ale już powoli może zacznę wierzyć w ciążę haha ubranka jakieś mam oczywiście musze 50 kupić i 56 wszystkie ale jeszcze jest czas. Po polowkowych zacznę kompletowac wszysto. Czyli jeszcze miesiąc bp polowkowe będą kolo 20
Ja tez po polowkowych troche zaszalalam, bo tak to sie cykalam ze za szybko nie wspominajac o tym ze ciagle nie znalam plci :P Co do M no to dobrze tez ze bedziesz miala go przy sobie przy blizniakah podwojna robota i napewno Ci troche pomoze :)

Ja juz zauwazylam ze pepek mi sie zaczyna zmieniac... :hmm: nie podobaja mi sie takie pepki hehe i dobrze ze to pozniej wraca do normy. Suwaczki troche przeklamuja, moj bobas 2 tyg temu mial ponad pol kg i miesiac temu zaczelam 6 msc a tu tak niepewnie dopiero niego wjezdzam :D

reklama
Ja tez po polowkowych troche zaszalalam, bo tak to sie cykalam ze za szybko nie wspominajac o tym ze ciagle nie znalam plci :p Co do M no to dobrze tez ze bedziesz miala go przy sobie przy blizniakah podwojna robota i napewno Ci troche pomoze :)
Dla mnie to i tak bardzo odległy temat i nie dociera do mnie to że za 4 mc urodze...płeć mam nadzieje poznam 8 sierpnia oby parkaaaaa. A m wiadomo coś zawsze pomoze mam nadzieje ze doprowadzimy przez miesiąc mieszkanie do ładu bo ja nie mogę dużo robić a on bd pracował 6 dni w tygodniu. Zostaje niedziela. Wiec zobaczymy czasu trochę jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry