Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No te chłopy to ciężkie to ogarnięciaPisanka moj M tez juz chyba wlasnie na tym etapie co Ty bylam i widzielismy niezly wozek to kazal kupowac bo okazja i co ma sie wydarzycale ciezko bylo , ale jakos przemowilam do rozsadku hehe.
My tez bedziemy musieli kupic cos wiekszego bo oboje smigamy bardzo malymi autkami... planujemy w granicach 10 tys na to przeznaczyc.. Maz pewnie tez sie bedzie upieral na kombi, a mnie wlasnie tez bardziej vany sie podobaja itp![]()
A juz nie wyjezdza wiecej? Jakos chyba z innych czesniejszych postow zrozumialam ze jeszcze wyjezdza, bo ze teraz mial chyba urlop czy cos, chyba ze cos pokrecilamNo te chłopy to ciężkie to ogarnięciaof początku mówiłam ze w 7 mc będziemy wózka szukać a on nagle wyskakuje. Vany i suvy wyższe i lepszą widoczność no i nie są kombiakami chociaż tylko ze względu wizualnego wole suva ale wiem ze za te cenę suva można 10× lepszego kombiaka kupić bo niestety SUV to tylko cena ze względu na to ze jest suvem
m wrócił z UK dopiero a kasy juz nie ma nie wiemy czy na samochód starczy a gdzie ubranka pokoik itd nie wiem co to będzie ale jakos dany radę
![]()
Nie juz nie bo nie może był dwa lata i firma żeby nie płacić podatku po dwóch latach musi go w pl mieć. Ale na szczęście bedze miał robotę za 2 tys ale zawsze coś bo miało być ze może nie mieć to wtedy chyba byśmy lodowke musieli sprzedać nikt nie myslal ze bd bliżniani a jednak wydatek wiekszyA juz nie wyjezdza wiecej? Jakos chyba z innych czesniejszych postow zrozumialam ze jeszcze wyjezdza, bo ze teraz mial chyba urlop czy cos, chyba ze cos pokrecilam![]()
Ja tez po polowkowych troche zaszalalam, bo tak to sie cykalam ze za szybko nie wspominajac o tym ze ciagle nie znalam plciJa we wtorek 5 mc zaczynam ale już powoli może zacznę wierzyć w ciążę haha ubranka jakieś mam oczywiście musze 50 kupić i 56 wszystkie ale jeszcze jest czas. Po polowkowych zacznę kompletowac wszysto. Czyli jeszcze miesiąc bp polowkowe będą kolo 20
Dla mnie to i tak bardzo odległy temat i nie dociera do mnie to że za 4 mc urodze...płeć mam nadzieje poznam 8 sierpnia oby parkaaaaa. A m wiadomo coś zawsze pomoze mam nadzieje ze doprowadzimy przez miesiąc mieszkanie do ładu bo ja nie mogę dużo robić a on bd pracował 6 dni w tygodniu. Zostaje niedziela. Wiec zobaczymy czasu trochę jestJa tez po polowkowych troche zaszalalam, bo tak to sie cykalam ze za szybko nie wspominajac o tym ze ciagle nie znalam plciCo do M no to dobrze tez ze bedziesz miala go przy sobie przy blizniakah podwojna robota i napewno Ci troche pomoze
![]()