• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
czesc dziewczyny ciesze sie że poczytalam o samych dobrych wieściach od was:) ob tak dalej:):-)
milia wyniki super ( ja tez tarczycowa i mnie lekarz kazal patrzec tylko na ft4 żeby było w gornej granicy normy - wizyty co 3 tygodnie)
coleta gratuluje corci ja juz nie mogę się doczekac kiedy ja poznam płec:)
a co do zaparć to ja mialam problemy tego gatunku przed ciążą i lekarz mi polecił lek ziołowy SOLIEVO i wtedy mówił że jest bezpieczny bo kobiety w ciązy go biorą ale najleiej na noc więc może komuś się przyda:)

Ostatnia edycja:
Misia to u mnie chyba to samo, mam nadzieje ze wszystko sie goi. Od tamtego poniedzialku nie krwawilam ani nie plamilam, wiec wierze ze bedzie ok ale i tak jestem niespokojna. Dobrze, ze w czwartek to usg i polski ginekolog:)

Dziewczyny, oby te wszystkie nasze bóle brzucha się skończyły jak najszybciej ale pewnie aż do końca w mniejszym lub większym stopniu będą nas dotyczyły. Więc jak już będą -> to niech dotyczą "standardowego" powiększania się brzuchów, rozciągania i wszelkie inne - niech idą precz.
Dla mnie wszystko jest nowe bo będziemy rodzicami po raz pierwszy, pewnie przy drugim i kolejnych pociechach jest nieco łatwiej bo wiadomo mniej więcej czego się spodziewać ale.. ja znając swój charakter... to za każdym razem bym panikowała.

:-) Bylam w pn u mojej pani dr i widzialam maleństwo. Ma juz 5 cm!! Piekniusie cudo!!
no ale niestety od dzis pracuje w domu i to musialam bardzo ograniczyc ilosc przymowanych klientek..
mam zbyt napieta macice i dostalam zwolnienie :-(

Pogoda dzis piekna!!! Nic tylko spacerowac a ja siedze w domku, obiadek robie i czekam na klientke .. No coz.. Pospacerujemy jeszcze , ale innym razem.
Pozdrawiam Was gorąco!!!

Bardzo gratuluję kobietom, którym się udało zajść w ciążę po IN VITRO. Na pewno z początku mogło nie być wam łatwo ale wszystko jest dobre co się dobrze kończy. Swoją drogą nie wiedziałam, że aż taki odsetek kobiet ma problemy z zajściem w ciążę.

sznurki gratuluje:) to teraz musisz duzo odpoczywac:)) ja dzisiaj bylam u lekarza rodzinnego i przedluzyl mi zwolnienie do3.3. Jutro lece do wroclawia i ciesze sie, ze bede miala wizyte:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry