• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sznurki - gratulacje, uważaj na siebie.
Ja dziś dostałam wypis ze szpitala - krwiak miał 8 cm długości, 1,5 cm grubości - nie napisali, jakiej szerokości .... nieźle...

reklama
sznurki..gratulacje! moj maly ma tyle samo! :tak:
kicia....oczywiscie jutro kciukasy!!!! &&&&&& o ktorej masz wizyte?

ja tez dzis bylam niby tylko sprawdzic tarczyce ale wiecie, ze nie wytrzymalam i zrobilismy usg. maluch ma ponad 5cm!! serducho bije 158razy/min. calosc dr mowil, ze ok 11cm...to juz spory misiak:-D kazalam zmierzyc szyjke, bo sie naczytalam, ze to wazne, szyjka ma 4,5cm, wiec dluga:tak:
mowilam mu, ze mam genetyczne 12.02 a on powiedzial, ze na jego oko jest wszystko ok, wiec mam sie nie przejmowac...no ale wiecie jak to jest na oko to chlop w szpitalu umarl....:baffled:

madzialenak tak zasugerował ci lekarz? bo mnie lepiej pasowałoby tydz poźniej i tak chcialam umówic z lekarzem a on mi odradził:( i twierdzi że 12 tydz jest optymalny ale to zapewne zależy od lekarza każdy ma jakies swoje upodobania:)

jutro godz 11:30 bedziemy ogladać malucha:)

Ostatnia edycja:
Sznurki - super, gratuluję :)
Coleta - ale fajnie że płeć poznaliście :) Gratuluję córki :)))
Misia - cieszę się że ze szpitala Cię w końcu wypisali, dbaj o Was i odpoczywaj jak najwięcej.

A ja byłam dzisiaj na wizycie, w zasadzie nie dowiedziałam się niczego nowego. Wszystko jest ok (to najważniejsze) ale płci Maluszków nie poznaliśmy. Jedno to na 60% chłopiec, a drugi Maluszek cały czas się pupą odwraca....i dalej nie wiemy jaka płeć.
Od dzisiaj jestem już na L4 więc...będę tu częściej zaglądać :)

Kicia - trzymam kciuki - daj znać po wizycie :)

sznurki, gratuluję rosnącego maluszka. To najważniejsze, no i że musisz nieco zwolnić.

kicia, kciuki są za jutrzejsze usg - będzie OK!!! Nie ma wyjścia ;-) Ale dobrze wiem, że myślisz dużo. Ja przed każdym badaniem mam bezsenne noce - mąż się śmieje, że powinnam go obudzić to sobie oboje porozmyślamy i się pomartwimy :)

miliaa, super wiadomość. Oby więcej takich pozytywnych!

Różyczka, pewnie jeszcze chwilka a i Ty poznasz płeć maluszków. Domyślam się, że pewnie przy dwójce jest to nieco trudniejsze zadanie dla lekarza bo mają mniej miejsca do swobodnego "pozowania na USG" :)

Miłej nocy dziewczyny!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry