Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem leniwa z naturyTo chyba ja jestem wyjatkiem. Codziennie robie rozne obiadki. Duzo gotuje i jeszcze mnie gotowanie nie meczy[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatek, mnie jeszcze nic nie boli, czasem tylko cos zakluje, albo czuje ucisk jak maly sie rozpycha.Was też napieprzają pachwiny, krocze, boki brzucha, macie wrażenie że rozrywa Wam skórę na brzuchu? Czy jestem wyjątkiem...?
Ja też gotuję codziennie poza dniami kiedy zamawiamy obiad albo jemy na mieścieTo chyba ja jestem wyjatkiem. Codziennie robie rozne obiadki. Duzo gotuje i jeszcze mnie gotowanie nie meczy[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiesz jakie?Ja imię mam wybrane ale jeszcze muszę męża przekonać
Póki co mówię po prostu synuś![]()
Bez sensu, cala klinike zamkneli???Martini w którym tc robiłaś obciążenie glukoza? Możesz przypomnieć?
Wg nie mogę się umówić na polowkowe bo klinika ma wolne do 10 sierpniadzwonie ale nikt nie odbiera
![]()
AlanPowiesz jakie?![]()