• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja czuję takie napieranie ucisk i nagle gula na brzuchu. Przytrzymam rękę i zaraz znika xd no i wiem gdzie mam macice aktualnie dociera do.pępka i od 2 dni czuje takie pykanie w pepku jak drgania powieki :D

Samego przekrecania nie czuje, albo czuje jako kopanie, nie wiem. Czuje natomiast ze odwrocil sie plecami bo czuje jak kopie gdzies w glebi mojego ciala. No i czesto widze jak sie wypina bo robi mi guzy w roznych czesciach brzucha, albo zasysa pepek do srodka. Albo widze ze sie prostuje bo brzuch mi sie robi taki koslawy, krzywy. Widze raczki, albo nozki jak jezdza po brzuchu. I zawsze jak ide spac to kopie w ten bok na ktorym aktualnie leze.
Cudnie :) te momenty kiedy dzieciak wypycha nogę tak że widać dokładny jej zarys są mega, albo można policzyć paluszki bo tak rączkę pcha, bezcenne, ja też już chce :D

Nie no bez przesady, az tak nie widac :-) tak widac tylko na filmach, podpucha. Owszem widać cos malego co moze byc raczka, nozka, lokciem. Cos wiekszego to pupa albo glowa albo plecki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry