pisanka89
Fanka BB :)
MadziongaDziewczyny, kto ma jeszcze u nas blizniaki?
Wiem ze ktoras jeszcze miala, ale nie pamietam kto, chyba ze cos pomylilam.
Ewelin? Martka?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MadziongaDziewczyny, kto ma jeszcze u nas blizniaki?
Wiem ze ktoras jeszcze miala, ale nie pamietam kto, chyba ze cos pomylilam.
Ewelin? Martka?
A może Maine coona? Są śliczne, puszyste, mają futerko to wtulenia a charakter psi, wszędzie chodzą za człowiekiem, na krok nie odstępuja i są bardzo mądre :-) szybko się uczą np dawać łapę :-)Ewelin, to do kompletu kup sobie jeszcze kota brytyjczyka.
My chcemy kupic juz od dawna niebieskiego. Tylko ze wzgledu na ciaze przelizylismy zakup na po ciazy.
Kotki wygladaja jak pluszaki.
Ta rasa mi sie nie podoba[emoji20]A może Maine coona? Są śliczne, puszyste, mają futerko to wtulenia a charakter psi, wszędzie chodzą za człowiekiem, na krok nie odstępuja i są bardzo mądre :-) szybko się uczą np dawać łapę :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wizyta ???Ja dzisiaj mam wizyte i nie moge sie doczekac, a dopiero na 21! Mam jakas infekcje tam na dole, nie wiem czy to pochwa czy pecherz... boli, piecze, swedzi... i leukocyty mam obecne w moczu :'(
Za to moj maly brzdac szaleje az milo :-)
Mi sie zimy wogole nie chce, moze dlatego ze panicznie boje sie 1 wrzesnia, moj prawie 3 latek idzie do przedszkola i sie stresuje juz teraz ehhh
Kurier dostarczyl mi kolyske, jak tylko malz mi ja zlozy to wysle Wam fotke :-) :-) :-)
I wozek tez juz mam :-) :-) :-)
To pewnie tez mnie to czeka...Laski jestem po wizycie, z maluchem wszystko ok :-) wazy juz 1 kg :-) :-) :-) i jest smiesznie ulozony, twarza do mojego kregoslupa, nozkami do dolu. Te wszystkie ciagniecia to norma, bo caly czas sie rozciagam i rosne. Mam mega duze zapalenie pochwy, dostalam jakies globulki i masc i mam zrobic posiew moczu przez te leukocyty obecne.
To superLaski jestem po wizycie, z maluchem wszystko ok :-) wazy juz 1 kg :-) :-) :-) i jest smiesznie ulozony, twarza do mojego kregoslupa, nozkami do dolu. Te wszystkie ciagniecia to norma, bo caly czas sie rozciagam i rosne. Mam mega duze zapalenie pochwy, dostalam jakies globulki i masc i mam zrobic posiew moczu przez te leukocyty obecne.