• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no ja mam taki fajny "sklep" Szafa i tam wycenione sa juz ciuszki. Ale ostatnio mało było do wyboru. Może w piątek się przejdę i coś upatrze. Bo u mnie na szmatach to nie ma nic ciekawego :(

Dziewczyny ja sie niestety z wami pożegnam :( na usg brak echa płodu, ciąża zatrzymała sie w 7 t. Odstawiam leki i czekam na poronienie, jak nie to za tydzień szpital :( trzymajcie sie i trzymam za was kciuki, moze kiedyś jeszcze tu dołącze
Bardzo mi przykro :(
Żadne słowa nie są w takim momencie odpowiednie, trzymaj się kochana
Pamiętaj że jeśli będziesz chciała pogadać, wyżalić się, poradzić to my tu jesteśmy...

no ja mam taki fajny "sklep" Szafa i tam wycenione sa juz ciuszki. Ale ostatnio mało było do wyboru. Może w piątek się przejdę i coś upatrze. Bo u mnie na szmatach to nie ma nic ciekawego :(
Ja mam po prostu kolo 40 sklepów ze szmat ami. Małe miasto ale tylko szmaty praktycznie są. Dzisiaj byłam w 6 w 4 coś kupiłam. Myślę że w 30 procentach szmat może byłam w swoim miescie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry