Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulujęDziewczyny! Moja intuicja mnie zawiodła, jestem w ogromnym szoku, chociaż już kocham bardzo... moją córeczkę
Na 98% dziewczynka, myślałam że pani doktor kłamieale poniżej zamieszczam wam dowód (brak ptaszka)
Wszystko w najlepszym porządku główka, serduszko, żołądek, nerki, pęcherz, rączki, nóżkistopka ma 3,5 cm to chyba będzie kajak po tacie
długie nogi, na zdjęciu jeszcze nosek i usteczka . Tak pięknie było wszystko dzisiaj widać.
Pisanko przepraszam, ale doczytalam później, moja koleżanka z pracy całą ciążę stosowała czopki glicerynowe wiec na pewno są bezpieczne, współczuję ci bo ja ten problem mialam po punkcji przy hiperce , to są męczarnie.
Pola, pięknie, też brałam pod uwagę gdyby miała być córciaIda albo Pola![]()
Pola wybralam dla corci, mimo ze wiedzialam ze bedzie synus. No ale gdyby intuicja zawiodla[emoji12]Ida albo Pola![]()
Ja stawiałam że w moim brzuszku mieszka LenaPola wybralam dla corci, mimo ze wiedzialam ze bedzie synus. No ale gdyby intuicja zawiodla[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie roznica 2 tygodni[emoji12]Ja widzialam taki kanlendarzyk na listopadowkach tzn.. termin porodu , plec, imie.
Tylko sie zastanawiam teraz jak podac termin porodu z OM czy USG ?wiele sie nie roznia no ale...