Hess
Fanka BB :)
Ja nie mam po wodzie. Ale parę razy w nocy mnie łapała plus refluks.Czy Wy też macie zgage po wodzie? Jak do tej pory nie miałam to dziś dostałam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie mam po wodzie. Ale parę razy w nocy mnie łapała plus refluks.Czy Wy też macie zgage po wodzie? Jak do tej pory nie miałam to dziś dostałam![]()
Kilka ciuszkow mam na rozm 56 i 62 i w sumie tyle wystarczy.... grubsze rzeczy za mieiacA to wstydniśU nas też synek. A Ty już coś masz skompletowanego czy jeszcze nie?
Ja farbowalam włosy 2 razy w ciąży. Ale tylko u fryzjeraDziewczyny, farbujecie wlosy?
Ja od poczatku ciazy nie farbowala, ale teraz mnie kusi, bo czuje sie taka zapuszczona i brzydka. Tylko sie boje ze dziecku zaszkodzi.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie farbuje tez mam takie obawy jak TyDziewczyny, farbujecie wlosy?
Ja od poczatku ciazy nie farbowala, ale teraz mnie kusi, bo czuje sie taka zapuszczona i brzydka. Tylko sie boje ze dziecku zaszkodzi.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym jeszcze polezala... przynajmniej do późnego popołudnia.Dziewczyny od rana boli mnie brzuszek, wzielam 2 nospy (zwykla i forte), magnez, cieply prysznic... leze caly czas, nic nie przechodzi. Nie plamie, brzuszek mam mieciutki. Jechac na IP?