martka83
Fanka BB :)
Bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nichA moze faktycznie to od aplikatora mam podraznione bo i czuje ze jest tak sucho
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nichA moze faktycznie to od aplikatora mam podraznione bo i czuje ze jest tak sucho
Biore 2x1 acardBierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nich
Bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nich
Husann ja bym na Twoim miejscu jechala dzisiaj. Niech zrobia Ci usg i zobacza o co chodzi...
Ja mialam plamienie intensywnie czerwone na dzień po tym, jak usłyszeliśmy serduszko, od razu zadzwoniłam do kliniki i kazali przyjechac. Wtedy to byl 5 tydzien ciazy z tego co pamiętam, lekarz zrobil usg ale nic nie zauważył, powiedzial ze moglo pęknąć jakieś naczynko. Na wizycie u gin prowadzącej w 9/10 tyg ciazy mialam intensywne krwawienie, wtedy zmniejszyli mi dawki zastrzyków fragmin i dostałam tabletki cyklo 3 forte.A po jakim czasie od transferu mialas te plamienia i jakiego koloru ??? Czy lekarz kazal ci odstawic czy sama odstawilas ???
Ja mialam plamienie intensywnie czerwone na dzień po tym, jak usłyszeliśmy serduszko, od razu zadzwoniłam do kliniki i kazali przyjechac. Wtedy to byl 5 tydzien ciazy z tego co pamiętam, lekarz zrobil usg ale nic nie zauważył, powiedzial ze moglo pęknąć jakieś naczynko. Na wizycie u gin prowadzącej w 9/10 tyg ciazy mialam intensywne krwawienie, wtedy zmniejszyli mi dawki zastrzyków fragmin i dostałam tabletki cyklo 3 forte.