Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmm ja bylam 3 tyg temu u mojego gim i zagadalam z nim o porodzie to zapytal co chce miec , ale moze dlatego ze myslal ze bede chciala prywatnie nie wiem - ale to by wychodzilo na to ze 1 lekarz gada ze po in vitro cc a drugi niekoniecznie?! Stanelo na tym ze powiedzial ze do rozmowy wrocimy ok 32 tyg ale we wtorek mam nadzieje ze nie zapomne i zagadam znowuPowiem Wam, że ja też bardziej SN się boje.
a wg wczoraj z koleżanką pisalam i jej gin powiedział, że po in vitro pierwsze to cesarka chyba ze chce SN. Jutro wupytam mojego gina i zobaczymy co mi powie

Wiec wlasnie jesli sa jakies zalecenia do konkretnych sytuacji to powinno byc juz to wszem i wobec kazdemu wiadomo i wszyscy powinni trzymac sie jednego, a my pozniej chodzimy glupie jak kazdy powie co innegoNo właśnie co lekarz to co innego mówi. Wiec juz nie mam pojęcia. Dlatego mnie to zastanawia dlaczego co lekarz to inne zdanie ma co do porodu
Mysle ze kazdy lekarz podchodzi indywidualnie do swojej pacjentki, znajac jej historie.No właśnie co lekarz to co innego mówi. Wiec juz nie mam pojęcia. Dlatego mnie to zastanawia dlaczego co lekarz to inne zdanie ma co do porodu