• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Taki wielki[emoji50]
Myslalam ze to jest takie male jak gora od kieliszka[emoji53]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak myslalam i pewnie z taka srednica dziewczyny mowia ze w sumie nie boli :D
Wydaje mi sie ze wlasnie rozne sa wielkosci, bo na innym forum dziewczyna mi sie pytala jaka srednica. Ja do tej pory nie wiem jaka tylko jak to zobaczylam to mowie uuuu huhu i to ma byc bezbolesne ? :D taka sztywna guma. Mam nadzieje ,ze wam sie uda bez :)

Tez tak myslalam i pewnie z taka srednica dziewczyny mowia ze w sumie nie boli :D
Wydaje mi sie ze wlasnie rozne sa wielkosci, bo na innym forum dziewczyna mi sie pytala jaka srednica. Ja do tej pory nie wiem jaka tylko jak to zobaczylam to mowie uuuu huhu i to ma byc bezbolesne ? :D taka sztywna guma. Mam nadzieje ,ze wam sie uda bez :)
U mnie w szpitalu wszystkie szyja, wiec jak mnie bedzie to czekalo, tfu tfu tfu, to mnie zszyja.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikaaa powiedz mi jak się wszystko odbyło po urodzeniu Szymka, na stronie piszą że dziecko kladzione jest na piersi matki i wszystkie zabiegi z nim związane dopiero po 2 godz się odbywają a karmienie jeszcze na sali porodowej?
Potem że szczepienia w obecności rodzica, kąpiel też itd
Jak jest w rzeczywistości?

reklama
Dziewczyny korzystalyscie z tej promocji na stronie Smyka? Kupiłam komplet bodów (dziwne słowo:) ) a później weszłam jeszcze raz i chciałam sobie jeszcze zamówić jedną rzecz ale u niej już mi nie naliczyło rabatu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry